L-LumieRe
Üye
eski anakartların desteği yok.uefi de biosa nasıl giriliyo anakart amibios 2005 destekler mi
kaç kere yazdım aradaki farkıBoot managerdan siradan kurulum yapar gibi kuracaz demi heralde uefi bootta da @L-LumieRe fast boot u actim secure boot yok bulamadim belki oto. aciktir bilmiyorum deneyecem simdi eger kurulumda fark yoksa
Yani priority leri mi degistircezkaç kere yazdım aradaki farkı:
pm attım. baştan sona dikkatlice takip et adımları.Yani priority leri mi degistircezNasil yapcaz Uefi boot manager yok ki
Uefi boot fast boot falan hepsi acikAma nasil kurcam
bende 2 alt modelini alacağım ınşallahHem şık, hem sessiz, hem ısınma sorunu yok. Şiddetle tavsiye ederim
Şimdiden hayırlı olsunbende 2 alt modelini alacağım ınşallah
Kardeşim benim aldığım modeli önerebilirim sana. Geriye kalan bütçe ile bilgisayara hoparlör, mause vs vs şeyler alabilirsin. Güncel oyunların hepsini kaldırır.@L-LumieRe hocam şu ekran kartına ovarloc mı ne yapıldığını söylediniz. Acaba benim aldığım pcye öyle birşey yapılabilir mi gerek var mı ? Hani yapılsa performans artışı görebilir miyim ?Arkadaşlar benim konuya da bi el atsanız uzun zamandır takip edemiyorum bilgisayar dünyasını :
Öneri - Max 2000-2200 TL Notebook Önerisi - MaxiCep
hangisi hocam üzerine ekstra bi para kalmasina gerek yok 2000-2300 tl fiyat aralığında en iyisi hangisiyse o olsunKardeşim benim aldığım modeli önerebilirim sana. Geriye kalan bütçe ile bilgisayara hoparlör, mause vs vs şeyler alabilirsin. Güncel oyunların hepsini kaldırır.@L-LumieRe hocam şu ekran kartına ovarloc mı ne yapıldığını söylediniz. Acaba benim aldığım pcye öyle birşey yapılabilir mi gerek var mı ? Hani yapılsa performans artışı görebilir miyim ?
Şuna bir bak derimhangisi hocam üzerine ekstra bi para kalmasina gerek yok 2000-2300 tl fiyat aralığında en iyisi hangisiyse o olsun
@L-LumieRe hocam
bu uefiye uygunmudur acaba yeni alcagım bilgisayar cogu ihtimal freedos olucak bende en iyisini yüklüyeyim madem diyorum
ve bunlardan hangisini oyun için tavsiye edersiniz acaba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sırasına göre yazarsanız mutlu olurum... teşekkürler
Hocam o isonun icinde 32 ve 64 bit var uygunmu yani? Netten indirdimtavsiye ASUS öneririm. 840m ekran kartı orta seviye ve yeterli gelir. 8GB ram ve 1TB disk mevcut
ancak DELL gtx 750m kartı biraz daha iyi bir ekran kartı... dell'in dezavantajı 6GB ram ve 500gb disk olur.
seçim seniniso yu sormuşsun 64bit ise uygundur tabiki.. ancak ben MSDN saf iso öneririm kesinlikle
kıy paraya monster dene@L-LumieRe Bir kere de ben sorayım.
2000 civarı bir laptop alacağız, sen olsan ne alırdın?Bu arada pcdepo hakkında kötü yorumu olan var mı? @İsmail sen ne diyorsun la? Laptop alacaam
Hakikaten bu monsterler benim de ilgimi çekiyorlar... Dayanıklılık, performans,marka açısından nasıllar acabakıy paraya monster deneyalnız gene bildirim gelmedi
bi denek yapalım Mert'i ondan yorumları alırıkHakikaten bu monsterler benim de ilgimi çekiyorlar... Dayanıklılık, performans,marka açısından nasıllar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?