Tavsiye Çok acil max. 1850 lira laptop tavsiyesi

uefi de biosa nasıl giriliyo anakart amibios 2005 destekler mi
eski anakartların desteği yok.
bu destek meselesi birazda markaya ve verdiği bios desteğine bağlı
şuan günümüzdeki win8 olarak çıkan tüm pclerde mevcut. win7 ve öncesi için kesin bilgim yok. markadan markaya fark eder.

Boot managerdan siradan kurulum yapar gibi kuracaz demi heralde uefi bootta da @L-LumieRe fast boot u actim secure boot yok bulamadim belki oto. aciktir bilmiyorum deneyecem simdi eger kurulumda fark yoksa

messevim

Üye
    Konu Sahibi
bende 2 alt modelini alacağım ınşallah
Şimdiden hayırlı olsun

Bende yaklaşık 3 ay önce asusun i3 modelli bir bilgisayarını kullanmıştım. Tasarım aynı yeni aldığım bilgisayarın tasarımı gibiydi. 4 GB de Ramı vardı. Özellikleri düşük olmasına rağmen yine fanı sessiz ve normal kullanımda hiç ısınma sorunu yoktu.

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim konuya da bi el atsanız uzun zamandır takip edemiyorum bilgisayar dünyasını :

Öneri - Max 2000-2200 TL Notebook Önerisi - MaxiCep
Kardeşim benim aldığım modeli önerebilirim sana. Geriye kalan bütçe ile bilgisayara hoparlör, mause vs vs şeyler alabilirsin. Güncel oyunların hepsini kaldırır.@L-LumieRe hocam şu ekran kartına ovarloc mı ne yapıldığını söylediniz. Acaba benim aldığım pcye öyle birşey yapılabilir mi gerek var mı ? Hani yapılsa performans artışı görebilir miyim ?

Tepkiler: Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
hangisi hocam üzerine ekstra bi para kalmasina gerek yok 2000-2300 tl fiyat aralığında en iyisi hangisiyse o olsun

messevim

Üye
    Konu Sahibi
hangisi hocam üzerine ekstra bi para kalmasina gerek yok 2000-2300 tl fiyat aralığında en iyisi hangisiyse o olsun
Şuna bir bak derim

Ama illa 2000 ve üzeri olacak diyorsan Şu modelde var. Harddiski 7200rpm

Bunun da ekran kartı çok güçlü.

@L-LumieRe hocam

bu uefiye uygunmudur acaba yeni alcagım bilgisayar cogu ihtimal freedos olucak bende en iyisini yüklüyeyim madem diyorum

ve bunlardan hangisini oyun için tavsiye edersiniz acaba

sırasına göre yazarsanız mutlu olurum... teşekkürler

tavsiye istersen ASUS öneririm. 840m ekran kartı orta seviye ve yeterli gelir. 8GB ram ve 1TB disk mevcut
ancak DELL gtx 750m kartı biraz daha iyi bir ekran kartı... dell'in dezavantajı 6GB ram ve 500gb disk olur.

seçim senin iso yu sormuşsun 64bit ise uygundur tabiki.. ancak ben MSDN saf iso öneririm kesinlikle

Son düzenleme:

Invoke

Üye
@L-LumieRe Bir kere de ben sorayım.
2000 civarı bir laptop alacağız, sen olsan ne alırdın? Bu arada pcdepo hakkında kötü yorumu olan var mı? @İsmail sen ne diyorsun la? Laptop alacaam

Tepkiler: -Börteçine-
Hocam o isonun icinde 32 ve 64 bit var uygunmu yani? Netten indirdim