cok acil flash yardımm :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theruhix

Üye
    Konu Sahibi
cok acil flash yardımm :(
arkadaşlar internet kafedeyim hemen yardım edin lütfen öne telefonu nokia pc suite modunda bağladım usb kablosuyla. ardından naviden c7 black turkey ne varsa all deyip download yaptım masaüstünü seçtim kayıt yeri olarak sonra yüklenen tüm soyaları rm-675 diye bir soya içine atıp c programfiles noki phoenx productsa kopyaladım .
sonra phoenixi açıp scan products yaptım sonra flashı tıkladım refurbish yapıncada bu uarıyı aldım :( ne yapmalıyım :(

1

2:

3:
4:

yardım edin lütfen hatta msn üzerinden yada faceden yardım edecekler hemen ulaşsınn :(

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
ThreeDi

ThreeDi

Üye
Hocam önce phoenix'i kaldır daha sonra Nokia suite falan kaldır pc'den sonra ilk önce phoenix'i sonra nokia suite'yi yükle kesin olması gerek

Ayrıca USB'yi seçmemişsin yukarıda soru işareti olmaması gerek ordan RM-675'i seçeceksin.

theruhix

Üye
    Konu Sahibi
hocam nasıl olucak eminmisniz olurmu kesinnn ??? çünkü aldığım hata dosya eksikliğindennn

theruhix

Üye
    Konu Sahibi
ThreeDi

ThreeDi

Üye
İlk olarak senin yukardan usb kısmını seçip Rm-675 olanı seçeceksin daha sonra ctrl+r yapacaksın yani scan product,Daha sonra firmware update,Ordan variants'ı seçip optionsdan kırmızı yazılı olan seçeneği sileceksin.Sonra refurbish'e tıklıcaksın

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
ThreeDi

ThreeDi

Üye
İlk olarak senin yukardan usb kısmını seçip Rm-675 olanı seçeceksin daha sonra ctrl+r yapacaksın yani scan product,Daha sonra firmware update,Ordan variants'ı seçip optionsdan kırmızı yazılı olan seçeneği sileceksin.Sonra refurbish'e tıklıcaksın

Dediğimi uygularsan herhangi bir sorun çıkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt