nıcolahı
Üye
C7 flash atarken hata verdi telefon acılmıyor
Arkadaşlar forumda okuduğum bi konu da nokia n8 c7 orjinal flash atma konusunu okudum adımları harfiyen tekrarladım yanlız yığın bellek bicinlendirmeyi yapmadım konu da yazdığı gibi navifirm ile nokia c7 rm675 i sonra 24.1 i sonra c7 rm 675 turkcell v2 yi sectim ve son sıradaki resim ve video dosyası ile 9 adet dosya indirdim ardından bunları nokia product rm 675 klasörüne kopyaladım (klasörü kendim oluşturdum) sonra phoneix programını actım telefonu pc ye bağladım usb1 i secip scan product yaptım telefonu buldu sonra flashing firmware uptade yaptım refurbish yaptım dosyaları bulamado ... olan yer ile dosyaları kendim ekledim ve upgrade yapmaya başladım yükleme yaparken yanılmıyorsam 20 den geriye doğru saydığı terde sayım bittikten sonra 1. disconnect cable 2 connect cable 3 okey mesajı cıktı kabloyu cıkarttım taktım okeyledim yine aynı mesaj cıktı ve sürekli aynı oldu sve iptal ettim sonra ö şekil kaldı acılmıyor acılma tuşuna bastığımda titreşiyor ama ekranda karanlık sonra tekrar denemek istedim telefonu pc ye taktığımda bağlantı sesi geliyor ama nokia suite ve phoneix telefonu görmüyor o şekil kaldı telefon hiç bir şey yapamıyorum lütfen yardımlarınızı bekliyorum