Çok Acil Bana 3 sene yetecek kadar iyi bir telefon 1000 ila 1500 tl arası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pc-ForEver

Pc-ForEver

Üye
    Konu Sahibi
Çok Acil Bana 3 sene yetecek kadar iyi bir telefon 1000 ila 1500 tl arası
Arkadaşlar ben yeni telefon alacağım ama bana bir 3 sene yetecek bir şey arıyorum. Şöyle 1000 ile 1500 tl arası ... Xperia Arc çok beğendim nasıl tavsiye edermisiniz yada farklı bir şey de olabilir ??

senam38

Üye
Htc incredible s yada desire hd seni cok rahat 3 4 sene idate edet

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Galaxy S II ?

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S ?

senam38

Üye
xperia arc da güzeldir tüm özellikleri aşağı yukarı aynı ama bi desire hd yi eline bi al derim sana kaliteyi o zaman anlarsın

1346

Üye
kardş htc evo 3d al ben bu ay almayı duşunuyorum super hız 1.2 ghz islemcı var

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sanırım arc almak istiyorsun. güzel bi telefon. rahatlıkla alabilirsin.
SII'yi biraz daha araştır belki daha ucuzunu bulabilirsin.

fnldstntn

Üye
Arc bence doğru tercih seni rahatlıkla idare eder....Sonuçta için içinde Sony var...

fiftycent86

Üye
Kardeşim sana yön verecek gerekli açıklamaları yapayım bakalım,
Sony ericsson arc yerine arc S öneririm sana aralarında 200 tl oynuyor arc 1.00 ghz arc S 1.4 ghz yani aralarında tek fark sadece işletim sistem hızları ve gerçekten menülerin geçişi,oyunların akıcılığı,müzik zevki resim zevki hepsi bu telefonda mevcut bence arc alacağına arc S al
şimdi gelelim htc telefonlarına,arkadaşlar kalite olarak kimse bana gelipte uzun ömürlü olarak htc yi sunmasın htc gerçekten çok fonksiyonlu özellikli güzel telefonlar çıkarıyor ama sony ericsson 3 yılda gider 5 yılda gider buna ben garanti veririm,ben şimdiye kadar sony ericsson şikayetlerinde öyle pek göze çarpan konular görmedim işçiliği ve dayanıklılığı anca sony de bulursunki buda bir marka olmanın esasıdır.Htc ben kendim htc kullanıcısıyım,özellikler gayet kullanışlı,htc desire hd 2 güzel telefon onu önerebilirim bunun dışında telefon alma bence ikisinin özelliği aynı htc desire hd 2 işlemcisi 1.2 ghz sony ericsson ise 1.4 ghz karar senin

Avunyali

Üye
iPhone 3GS veya iPhone 4 16 gb en son baktıgmda 1500 tldi.. Ama sony ericson u da oneriyorum ama Xperia L al bence

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
her ne kadar android kullanıcısı olsamda bende iphone öneriyorum. şu an o kadar param olsa iphone alırdım. androidide severim ama oyuncu biri olduğum için iphone. telefonun ayrı bi havası var zaten. oda olmazsa sgs2.

Pc-ForEver

Pc-ForEver

Üye
    Konu Sahibi
her ne kadar android kullanıcısı olsamda bende iphone öneriyorum. şu an o kadar param olsa iphone alırdım. androidide severim ama oyuncu biri olduğum için iphone. telefonun ayrı bi havası var zaten. oda olmazsa sgs2.

Şu an taksitle ayda 19 tl ye İphone 3gs alsam kötü mü yaparım ... (Aslında gönlümde Xperia Arc almak var ama para meselesi olmasa )

PriZm

PriZm

Üye
Şu an taksitle ayda 19 tl ye İphone 3gs alsam kötü mü yaparım ... (Aslında gönlümde Xperia Arc almak var ama para meselesi olmasa )

iphore 3gs gibi teli alirsan kazik yemekten baska birsey almassin.Iphone den uzak dur

Senin bakacagin telefonlar:
Galaxy S
Desire Hd
Ve sony ericsonun neo,ray,arc

mustapha2105

Üye
kardş htc evo 3d al ben bu ay almayı duşunuyorum super hız 1.2 ghz islemcı var

fiyatı baya düştü tavsiye ederim hepsiburada ve ereyonda fiyatlar 1.300 civarı.
bunun yanında galaxy s2 ve xperi arc s tavsiye edilir.
tasarım ve karizma olarak en iyisi arc s tabi işlemcide baya iyileştirme yapılmış ve bildiğim kadarıyla en iyi kameraya sahip telefon ödülünü almış.
galaxy s2 bu üçü arasında donanım olarak en güçlü olanı bunun yanında süper amoled plus ekran
htc evo ise sense arayüzü ve 3d ile ön plana çıkıyor.

donanım güçleri birbirlerine çok yakın.
ben galaxy s kullanıcısı olarak xperia arc s tercih ederim.

MezraL123

MezraL123

Üye
Xperia arc almayı düşünüyosun ve içinden bu geliyo belli. Bence sırf bikaç sene gitsin diye farklı bi telefon alman mantıksız. Telefonu sevmişsin ve başka bi telefon alırsan içine sinmiycek. Ama arkadaşın dediği doğru arc yerine arc s alman daha iyi. Cihaz açısından bakarsan her telefon gider 2-3 sene iyi kullanırsan ama önemli olan senin seneye telefonu eline aldığında pişmanlık duymaman. Eğer para sıkıntın varsa iphonedan kesinlikle uzak dur. Süper bi telefon alıyım herşey elimin altında olsun dersen galaxy s2 öneririm. Tek eksiği çözünürlük ama xperia arc la nerdeyse eşit çözünürlükteler. Ama şunuda göz önünde bulundur ki arc tek çekirdekli ve seneye hatta iki sene sonra ne kadar yeterli olur bilinmez. Eğer içine sinicekse samsung galaxy s2 yok pişman olurum yarın bigün diyosanda git arc s al güle güle kullan derim ben. Htc ve iphoneda güzeldir ama uzun kullanımda uzak durman gerekir. Bu arada galaxy s2 hem sağlam telefondur hemde ekranı çizilmez bilgin olsun. Arc da çizilmez ama gorilla değil yani tescilli değil sonynin kendi ürettiği çizilmez camı kullanıyo. Biraz karışık oldu farkındayım ama uzun süre kullanıcaksan sağlam olmasınada dikkat et derim iki düşmede kırılmasını istemezsin. S2ye bak derim genede içine sinmezse sana arcla mutluluklar. Şimdiden hayırlı olsun..

akan22

Üye
sgs 2 al rahat et. ama daha fazlasını beklıyorsan htc al

saruman_me

saruman_me

Üye
Xperia arc almak istiyorsan al kardeş inan pişman olmazsın seni bi kaç yıl hiç sounsuz idare eder güölü cihaz ama yinede alternatif olsun diyorsan alım konusunda optimus 3d de öneririm gerçöekten güzel cihaz..samsungdan uzak dur..

william75

william75

Üye
Xperia arc iyi bir tercih bence de. Ama alternatif istiyorsan, Galaxy S, bütçen yeterse S2 ya da 1000Tl civarı Optimus Black bakabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt