cok acil bakın hangi telefon çok acil!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
cok acil bakın hangi telefon çok acil!
arkadaşlar acil telefon alacağım ve 2 seçeneğin arasında kaldım hangisini almalıyım tüm oyunları kasmadan çalıştırabilecek
arkadaşlar HTC Desire HD alırsam sıfır alabileceğim ancak HTC sensations alırsam tabiki bunun performansı daha yüksek (oyunlar bakımdan) eğer bunu alırsam 2. el olacak ben 2. el temiz olursa sensations taraftarıyım sizler nedersiniz ? fikirleriniz teşekkürler

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
xperia s yada xperia arc s derim :) :naughty:

enes-1907

enes-1907

Üye
xperia arc s

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
kardeşlerim yahu kafalarınız iyimi ben 2 tane seçenek sunmuşum:off: anlatamıyorum :D htc desire hd sıfırdanmı yoksa htc sensation 2. elmi

femtv

Üye
sensation al ama 0 olsun.

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
olmaz htc sensation birtek 2. el alabilirim sorun çıkmaz herhalde birde izmitte fetiye caddesinde falan bulabilirmiyim ?

ulaş213

ulaş213

Üye
sensatation al sen 2. el olsun ama git kefil olan bir dükkandan falan al telefonu ki fatura falan iste sorun çıkarsa zaten 1 ay içinde adam sonuçta kefil düzeltmek zorunda kalıcak.paran boşa gitmemiş olur. hatta cihazın garantisi bile olabilir daha 50-100 e bakma garantisi olan varsa 100 lira fazla ver ama en azndan arkanda garanti belgesi olur : )) birde telefonu almadan netten imei sorgulat kaçak telefon olursa kapanır ona göre : ))

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
izmitte fetiye caddesinde 2. el bulabilirmiyim veya carfeour real gibi yerlerin içindeki vodafone bayilerinden ? 2. el olarak xperia arc s ama büyüüüük ihtimalle HTC sensations istiyorum izmitte nerden bulabilirim böyle yarın gideceğim inşallah bulurum bulamazsam htc desire hd alcam ama onunda ekran kartı yok acaba sorun yaratırmı en azından 1 yıl falan idare etsin ama 2. el izmitte sensations lazım.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bence de Sensation 2.El daha iyi hem daha kibar hemde daha yüksek performans ;) Oturduğun yerde ki telefonculara sor sahibinden.com bu tür sitelere gir araştır izmitte var mıdır yok mudur görürsün kolay gelsin konuya geç kaldım ama ;)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Xperia S yada Arc s bütçene göre ama kesin al ikisinden birini :D

Bende cumartesi günü alcam birini :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Xperia S yada Arc s bütçene göre ama kesin al ikisinden birini :D

Bende cumartesi günü alcam birini :)
Kardeşim adam yukarıda bas bas bağırıyor Htc Desire HD yada Sensation diye siz hala adama Sony diyorsunuz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt