Çok acil bakarmısınız...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkevil96

Üye
    Konu Sahibi
Çok acil bakarmısınız...
telefonum bozuldu yeni telefon alıcam en son çıkan modeller türkiyede yazın piyasaya sürülecekmiş onları beklemekten vazgeçtim şu an önerebileceğiniz en iyi telefon hangisi ? android işlemcili olsun diyor herkes birde sizin fikrinizi alayım dedim . şimdiden teşekkürler :)

legolas29

legolas29

Üye
android istiyorsanız htc sensation xe veya samsung galaxy nexus.Ama nokia istiyorsanız lumia 800 geleceği olan bir telefon vemartta gelecek....

foreverthe

foreverthe

Üye
Bütçe sorun değilse HTC SENSATİON XE :oke:

darkevil96

Üye
    Konu Sahibi
htc yi kimse önermiyor başka varmı kimse sıcak bakmıyor htc ye

MezraL123

MezraL123

Üye
Galaxy S2 veya Xperia Arc S

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
MertcaN9

MertcaN9

Üye
eğer tasarım şıklık biraz da hız gibi özelliklere önem veriyorsan yazı da beklemek istemiyorsan sana lumia değilde N9 u öneririm

enaa_881

enaa_881

Üye
S2 , XE , NEXUS, bide belki arc s olabilir
benim tavsiyem S2 yada nexus

ggokhan08

Üye
Ben n9 önermem işletim sistemi yaramaz bence.... Ben nokia n8 aldım bugun elime ulaşıcak 12 Mgpxl kameraya sahip xenon flas işlemcisi biraz yavas fakat yeni gelen belle güncellemesiyle yavaslıgın ortadan kalkacagını düşünüyorum..

Sağlamlık ve kalite olarak ta NOKİA alttaki linktede göreceğin gibi nokia bayağı önde :) n8 şart değil ama telefonlarda olan en iyi kameraya ve lense sahip bilemiyorum sen düşün

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-mi-samsung-mu-249550.html

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
kardeşim bütçe önemli değil dersen htc sensation XE al derim ama pahalı geldi dersen biraz daha düşürüp xperia arc s alabilirsin yine de olmaz dersen xperia neo V tavsiyemdir...

• Beğen
Tepkiler: MezraL123
tempestshine

tempestshine

Üye
Xperia Arc S benim çok hoşuma gitti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt