Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok acil 5700 kilit kodu bulmam lazım lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
asdasdasdas
Üye
Konu Sahibi
Çok acil 5700 kilit kodu bulmam lazım lütfen
abi telefonun kodunu kaybettim açılışta açamıorum daha doğrusu firmware update mi yapıcaz ne yapıcaz
orgeneral2203
Üye
firmware update nedir?
asdasdasdas
Üye
Konu Sahibi
telefona formqat atmak yani
looney
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu adrese gir enter ımeı yazan yere telefonun seri numarasını yaz daha sonra alttaki I'm legal owner of the phone with that IMEIyazan yeri işaretle daha sonra tuşuna bas alta cıkan kutucukta kilit kodun yazar.ben kendikjimi öyle buldum ve deneddim oldu
asdasdasdas
Üye
Konu Sahibi
dostum 5700 çok akıllı bir telefon ben denedim yemedi ve telefon açıkken deil açmaya çalışırken kod istemesi sorun şarj bitmese dediini yapardık ama off ya
ersinjeofizik
Üye
Abicim N73 (s60v3) güvenlik kodunu ben çözdüm. Al sende dene...
Burada açıklama filan hepsi var kesin olacak...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kolay gelsin..
Pm at...
Pm at... (özel mesaj) yaparsan veya yapamazsan.. Kesin bekliyorum..
Kardeş sen linki indir.. Word dosyası war onu oku... Orada N73 güvenlik kodu çözme var sende aynısını senin tele uygula.. Problem olursa Pm at onu görmek daha kolay.. Bak bu mesajı şans eseri gördüm...
ozgurleventceli
Üye
ya
tunahen
Üye
5700 güvenlik kodu olmuyo kardes
verdigi kodu giriyom
kod hatası dio
bnde de 5700 war yaptım olmadı yha bi çözüm söyleyinde yapalım???
volpan
Üye
SENENİN sorununu çözüyorum dediklerimi yap
*+#+arama tuşu+açma tuşu sıra ile basılıtutarak hepsine birden basarak açacaksın tel açılana kadar sonra format başlıyacak korkma bişey olmaz teline ama tüm veriler silinir fabrikadançıkış haline gelir güvenlik kodun 00000 kolay gelsin
can_can29
Üye
arkadaslar nokia 6120 telefon kullanıyorum kilit kodunu unuttum bana yardım edebilecek biri varsa cok memnun olurum şimdiden teşekkürler
salomo
Üye
12345 olabilir mi?
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar ben kilit kodunu değişrirdim. ve unuttum kilidi nasıl kırabilirim???