çok Acil 2 Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metenery

Üye
    Konu Sahibi
çok Acil 2 Soru
arkadaşlar 2 tane sorum olacak acil bir şekilde lazım:

1-masaüstü bir bilgisayara format attığımız şekilde laptopa da aynı şekilde format atıp xp kurabilirmiyim?yani format atıp xp kurmak laptopla ve masaüstüyle aynımı?

2-e-con marka ethernetli adsl modeme toplam 3 tane bilgisayar bağlanmış ve 3 bilgisayar internet kullanıyor aynı modem üzerinden.ben bu modeme 2 tane daha bilgisayar dahil etmek istiyorum.bu mümkünmü?mümkünse nasıl yapmam lazım?ethernet kablosu falan var.bu 3 bilgisayar birbirleriyle ağ içinde ama dahil edeceğim 2 bilgisayar bu 3 bilgisayardan bağımsız olacak.yani 3 bilgisayar ağda,diğer yeni dahil edeceğim 2 bilgisayar ayrı ayrı bağımsız hale gelecek.bunun için ne yapmam lazım?ayrıntılı anlatırsanız sevinirim arkadaşlar...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
1. Evet, aynı şekilde yapılıyor. Giden gün masaüstü bilgisayara format attığım şekilde format attım laptop'a.

2. Bu modemin kaç port çıkışlı olduğuna bağlı. Eğer modemin arkasında şimdiki takılı olan ve kullanan bilgisayar port çıkışlarından ayrıyeten 2 tane daha port varsa sizin yapacağınız tek iş kablo almak. Eğer çıkış yoksa, hap adı verilen küçük bir kutucukla bağlanabilirler internete. Ama o hapı modeme değil, kullanıcıların kablosuna takacaksınız. Hap'ı alacağınız bilgisayarcı zaten gelip bağlayacak, sizin için zor olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt