Çoğu htc için büyük güncelleme tarihleri! Android 2.3.5 Sense 3.0 ve Hoycomb Güncellemeleri.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Çoğu htc için büyük güncelleme tarihleri! Android 2.3.5 Sense 3.0 ve Hoycomb Güncellemeleri.
Evet arkadaşlar Incredible S için güncellemeyi alan bir kaç arkadaşımız mevcut demek ki balon haber değil 15 ine kadar sabırsızlıkla bekliyorum

HTC Desire HD için Aralık 15'e kadar 2.3.5 ve Sense 3.0 güncellemesinin gönderilmesi planlanmaktadır.
HTC Desire S için Aralık 15'e kadar 2.3.5 ve Sense 3.0 güncellemesinin gönderilmesi planlanmaktadır.
HTC Incredible S için Aralık 10'a kadar 2.3.5 ve Sense 3.0 güncellemesinin gönderilmesi planlanmaktadır.
HTC Wildfire S için Aralık 10'a kadar 2.3.5 ve Kilit ekranı güncellemesinin gönderilmesi planlanmaktadır.
HTC Flyer 3G and Wi-Fİ için Aralıkta Hoycomb güncellemesinin gönderilmesi planlanmaktadır.
HTC Salsa için sistem, Twitter ve Wi-Fi iyileştirme güncellemesinin gönderilmesi planlanmaktadır.
HTC ChaCha için sistem güncelleştirmesi güncellemesinin gönderilmesi planlanmaktadır.

1fb7

1fb7

Üye
ewt chacha yı bklıyorum ozellıkle bewn cunku telım ıngılızce :( tr yapamadım

deksuri

Üye
Evet arkadaşlar Incredible S için güncellemeyi alan bir kaç arkadaşımız mevcut demek ki balon haber değil 15 ine kadar sabırsızlıkla bekliyorumHTC Desire HD için Aralık 15'e kadar 2.3.5 ve Sense 3.0 güncellemesinin gönderilmesi planlanmaktadır. HTC Desire S için Aralık 15'e kadar 2.3.5 ve Sense 3.0 güncellemesinin gönderilmesi planlanmaktadır. HTC Incredible S için Aralık 10'a kadar 2.3.5 ve Sense 3.0 güncellemesinin gönderilmesi planlanmaktadır. HTC Wildfire S için Aralık 10'a kadar 2.3.5 ve Kilit ekranı güncellemesinin gönderilmesi planlanmaktadır. HTC Flyer 3G and Wi-Fİ için Aralıkta Hoycomb güncellemesinin gönderilmesi planlanmaktadır. HTC Salsa için sistem, Twitter ve Wi-Fi iyileştirme güncellemesinin gönderilmesi planlanmaktadır. HTC ChaCha için sistem güncelleştirmesi güncellemesinin gönderilmesi planlanmaktadır.
bunların içinde ilk çıkan desire yok galiba tel elimizde patlayacak desirenin güncellemesi ile ilgili bir önerisi olan varmı.

1fb7

1fb7

Üye
more locale ındırdım arkadsım ayrlarda sadece yuzde 5 lık bı cevırım yaptı yanı hıc bı faydasını goremedım guselım telı yuzde 30-40 kpasıteyle klannyorum cevıremedım gıttı. mraklayım ama ınglzceden ckmıyorum :)

safakk34

safakk34

Üye
Ben yukledim çok güzel oldu çok değişti telefon. Telefonum desire hd

ugurkenan

Üye
Merhaba bende HTC kullanıcıyım, ancak bende HTC Desire Z var bununla ilgili bir güncelleme var mı bildiğiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt