codblackops2 .. :)

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
codblackops2 .. :)
evet arkadaşlar uzuuun zaman önce bu bölümün açılması ile ilgili konu açmıştım, yönetici arkadaşlar sağolsun isteğimi kabul etti ve bölüm açıldı:) bugün farkettim de benim niye konum yok burada? :allalla: neyse tanışma faslına geçelim , adım ömer5 ekim 1993 malatya doğumluyum , aslen ıstanbulda yaşıyorum ailemle birlikte fakat üniversite şartlarından dolayı konyadayim :) öyle ışte :) 26 mayıs 2012 de foruma kayıt olmuşum, o zamandan bu yana 1 ay 1 haftaya yakın bir zamanımı forumda geçirmişim :hmmm eveet yorumları alalım :)

Türe

Türe

Üye
Dostum , arkadaşım , arada sinir ettiğim onun da beni sinir ettiği bir varlık olup severim :ehe :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
Dostum , arkadaşım , arada sinir ettiğim onun da beni sinir ettiği bir varlık olup severim :ehe :sarıl:

Sağolasin süleyman :sarıl: sinirlik birşey ne olmuştur ki sen android demişsindir bende wp8 :ehe

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bende Kayseri deyim Bana Burda Forumda Ve Bölgede En Yakın Kişi __kaptan__ Seninki Kim ? Unutmadan asigsasi Abiminde Emeğinide Unutmam Sağolsun Varolsun

• Beğen
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
malesef bir türlü tanışma fırsatı bulamadık. forumda aktif olan biri olduğu iyi biliyorum her zaman rastlıyorum

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
biraz uzun yazsaydın keşke :D

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
Bende Kayseri deyim Bana Burda Forumda Ve Bölgede En Yakın Kişi __kaptan__ Seninki Kim ? Unutmadan asigsasi Abiminde Emeğinide Unutmam Sağolsun Varolsun

Hiç dikkat etmedim mekan olarak :hmmm ama kişi olarak baya kişi var saymaya kalksam unuttuklarim olur sonra tavır vs :D

- - - Eklendi - - -

malesef bir türlü tanışma fırsatı bulamadık. forumda aktif olan biri olduğu iyi biliyorum her zaman rastlıyorum

:tşk: :) tanışırız :)

- - - Eklendi - - -

biraz uzun yazsaydın keşke :D

O kadarda uzatmaya gerek yok mobilden :)

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi

Sinir etmek sinirlendirmek değildir olum tatlı atışmadır onlar :p

- - - Eklendi - - -

:zzz:

Tabii birşey demiyorum zaten, kalp kırma noktasına varmayan tartışmaların hepsi senin dediğin gibi ufak atışmalardir :sirit: :)

jackalmami

jackalmami

Üye
Ömer candır. Ömer adamın dibidir. Ömer kardeştir. Ömer vurdu ve goooll :zong: :ehe
Şaka bir yana hiç bir kötülüğünü görmedim kendisinin. Telefon şakası yapılmasından hiç hoşlanmaz :d: İkili ilişkilere önem verir. Hakkında kötü düşünülecek en son insanlardan biridir. On numara beş yıldızdır :D

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
Ömer candır. Ömer adamın dibidir. Ömer kardeştir. Ömer vurdu ve goooll :zong: :ehe
Şaka bir yana hiç bir kötülüğünü görmedim kendisinin. Telefon şakası yapılmasından hiç hoşlanmaz :d: İkili ilişkilere önem verir. Hakkında kötü düşünülecek en son insanlardan biridir. On numara beş yıldızdır :D

Sağolasin muhammed :) :sarıl: telefon şakası işine gelince, fatih ve tarık vardı senin nerden haberin oldu :hmmm :ehe senide telefonda dalgaya alsalar..:ehe

Türe

Türe

Üye

oo muhammed abii :aha:

jackalmami

jackalmami

Üye

Sağolasin muhammed :) :sarıl: telefon şakası işine gelince, fatih ve tarık vardı senin nerden haberin oldu :hmmm :ehe senide telefonda dalgaya alsalar..:ehe

Şuana kadar bütün denemeler olumsuzlukla sonuçlandı :ehe Var mı öyle bir babayiğit :ehe

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi

Şuana kadar bütün denemeler olumsuzlukla sonuçlandı :ehe Var mı öyle bir babayiğit :ehe

1 kere aradınız/aradılar başka olmadı ki :ehe

- - - Eklendi - - -

ınan telefonda ne konuşacağım bilmiyorum :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye

1 kere aradınız/aradılar başka olmadı ki :ehe

- - - Eklendi - - -

ınan telefonda ne konuşacağım bilmiyorum :ehe

Bende de tam tersi :ehe

iyidir abim be çok özledim eski günleri :ağlarım: Sen de iyisindir umarım :tebessüm:

Sivil elbiseleri giymek oldukça iyileştiriyor insanı :ehe
Özlenmez mi ya :ah Ama o günler bir daha gelmez. Tekrarını umup boşa hayal kurmayalım bence. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :ehe