yok mu başka bilen ,gören, tanıyan ? :dry:
codblackops2 Üye Konu Sahibi batubower' Alıntı: tanımıyorum. Genişletmek için tıkla ... tinasoft' Alıntı: paşam? Genişletmek için tıkla ...
batubower' Alıntı: tanımıyorum. Genişletmek için tıkla ... tinasoft' Alıntı: paşam? Genişletmek için tıkla ...
codblackops2 Üye Konu Sahibi Staff35' Alıntı: çok gördüm konu dışında flan Genişletmek için tıkla ... Normaldir - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: napıyonaaa özledim yav seni Genişletmek için tıkla ... Aynı değişen birşey yok - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: yenisi çıkacak adı değiştir ömer candır can Genişletmek için tıkla ... Yok kalsın bu şimdilik
Staff35' Alıntı: çok gördüm konu dışında flan Genişletmek için tıkla ... Normaldir - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: napıyonaaa özledim yav seni Genişletmek için tıkla ... Aynı değişen birşey yok - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: yenisi çıkacak adı değiştir ömer candır can Genişletmek için tıkla ... Yok kalsın bu şimdilik
codblackops2 Üye Konu Sahibi batubower' Alıntı: hiç tanınıyom Genişletmek için tıkla ... Olsun tanirsin
-efşan Üye Hiç sevmediğim, ağzını burnunu kırmak istediğim hatta dilini koparıp yırtıcı hayvanlara yırttırmak istediğim biri.
Hiç sevmediğim, ağzını burnunu kırmak istediğim hatta dilini koparıp yırtıcı hayvanlara yırttırmak istediğim biri.
codblackops2 Üye Konu Sahibi Anafor.CK' Alıntı: Hiç sevmediğim, ağzını burnunu kırmak istediğim hatta dilini koparıp yırtıcı hayvanlara yırttırmak istediğim biri. Genişletmek için tıkla ... Bu kadar içten bir yorum olamazdi abi
Anafor.CK' Alıntı: Hiç sevmediğim, ağzını burnunu kırmak istediğim hatta dilini koparıp yırtıcı hayvanlara yırttırmak istediğim biri. Genişletmek için tıkla ... Bu kadar içten bir yorum olamazdi abi