Çocukluğumuzun Çizgi Filmleri (2000'ler)

doctorrr

Üye
afacan çocuk dennis vardı aynı ben ya kerata

DOKTOR 7

Üye
yu gi oh vardı süperdi ya

Yazıldı mı bilmiyorum ama ben yazayım 1-2 tane.Pokemon,Digimon,Yugioh,Beyblade vs bunlar benim severek izlediğim animelerden.

doctorrr

Üye
Beyblade'in hastasıydım ya Çok iyi hatırlıyorum cool takılan bi' eleman vardı orda Kai, çok hoşuma giderdi Genellikle Japon çizgilerinde karakterler şu şekilde; ana karakter genellikle deli deli olur. Bi' cool, bi' zeki, bi' saf, bi' de bayan olur.

aynen. Deli gibi izlerdim

CABBAR

Üye

Severdim Ama pokemon Daha bi güzeldi

neredeyse hepsini biliyorum te defalarca izledim.

CanKartaL

Emekli Yönetici
Kızıl Baron u izledikçe hendi kendime "ruhani güç" toplamaya çalışırdım

Slam Dunk - Hanamichi Sakuragi favorimdi Show Tv de ismi Basketbol Aşkı diye çıkıyordu sanırım. Lise zamanlarımda öğlen eve gelir onu izlerdim her gün ))

Downey

Üye
bunları izlemek için sabah erkenden kalkardık ne günlerdi be

ufuk1306

Üye
NeReDeYSe HePSiNi iZLeDiM BuNLaRı iNDiRMeK iÇiN LiNK BuLaBiLiRSeNiZ PaYLaŞıN

Heroata

Üye
Emegine saglik... bazilarini hatta yarisini ben de izledim iyi ugrasmssn +1

Benim 3 Favorim Vardı
1. Atom Karınca
2. Kaptan Mağra Adamı
3. Power Pub Girls

1 pempe panter
2 redkit
3 şirinler

şimdiki beyblade çizgi filmleri ve beybladeleri hiç güzel değil neymiş metal fusion 2000 yılındaki beyblade g-force süperdi ( takao-kai-rei-max )

Cazdik

Üye
Ck dogru diyosun kardesim ne günlerdi hepsini hatırlardmda su Digımon u unutmustm gercekten ck saol ne izlerdm be poffama yugioh unumusun hatrlatm

virus19

Üye
Herkül vardı bi zamanlar internette aradım taradım bulamadım bulabilen olursa paylaşabilir mi şuydu:[video=youtube;-bIxjVPnoAk]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-bIxjVPnoAk[/video]

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Herkül vardı bi zamanlar internette aradım taradım bulamadım bulabilen olursa paylaşabilir mi şuydu:[video=youtube;-bIxjVPnoAk]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-bIxjVPnoAk[/video]
Herkül'ü biliyorum, sevmediğim için eklemedim. Acayip tuhaf tipler vardı. At adam, şeytan, tanrılar falan ne yalan söyleyeyim korkardım

Tepkiler: virus19
emeğine sağlık keşke hep çocuk kalsaymışız