Çocukları derste sünnet ettiler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Çocukları derste sünnet ettiler
Muğla Üniversitesi Fethiye Sağlık Yüksekokulunda ''Sünnet Teknikleri'' dersi kapsamında,6 yaşındaki 2 çocuk sınıfta sünnet edildi.
Muğla Üniversitesi Fethiye Sağlık Yüksekokulunda eğitim gören 20 öğrenci, okulda ''Sünnet Teknikleri'' dersi kapsamında, 6 yaşındaki Ali Yaya ile Osman Cumhur Küçük'ün sünnetini izledi.

Fethiye Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Hayati Sağlam'ın yaptığı sünneti izleyen öğrenciler, sordukları sorularla, müdahale hakkında bilgi aldı.

Dr. Sağlam, gazetecilere, çocukların sünneti için ailelerinden izin aldıklarını belirterek, ''Gerekli testler yapıldıktan sonra 2 çocuğun sünnet işlemi yapıldı. Sünnet işlemi, sağlık açısından büyük önem taşıyor. Amacımız, üniversitede sağlık eğitimi alan gençlerimize, bu işlemin sağlıklı ve doğru şekilde yapılmasını öğretmek. Bunun için 3 yıldır öğrencilerimize sünnet konusunda teorik ve uygulamalı dersler veriyoruz'' dedi.

Yaklaşık 45 dakika süren sünnet işleminin ardından, 2 çocuk için daha sonra Muğla Üniversitesi Fethiye Sağlık Yüksekokulunun bahçesinde, ''sünnet eğlencesi'' düzenlendi. Etkinliğe katılanlar, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:) :) :)

dreamnurse

dreamnurse

Üye
sünnet teknikleri die ders mi varmış alla alla hangi bölüm öğrencilerine acaba merak ettim

canturgay

canturgay

Üye
böyle saçma iş mi olur yawww.teorik olarak öğretilir...
pratiği stajda yapılır...:hmmm

aLone

aLone

Üye
ben çocukların yerinde olsam utanırım herkesn ortasında sünnet yapıolar:D:D:D:ehe:ehe

Altun.

Altun.

Üye
eskiden derste aşı yaparlardı. sistem baya ilerlemiş. :D:D yakında ameliyat felanda yapılırsa hiç şaşırmam. ayrıca ben şeyimi öle herkese gösteremem kesin diye :D:D

_KadirşinaS_

Üye
eskiden derste aşı yaparlardı. sistem baya ilerlemiş. :D:D yakında ameliyat felanda yapılırsa hiç şaşırmam. ayrıca ben şeyimi öle herkese gösteremem kesin diye :D:D

Gece vakti kopardın beni yaww:kop::kop::kop:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
leiche

leiche

Emekli Yönetici
bilinçli öğreti :D

blackmetalic

blackmetalic

Üye
çok ilginç bir olay..........

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Yumurtanın Sarısı Gitti çocuğun Yarısı

XMEN_43

XMEN_43

Üye
gerçekten ilginç bir ollaayy

iremm

iremm

Üye
yorumlara koptum :kop::kop::kop:

delrico

delrico

Emekli Yönetici
koparsınn tabi:ehe:ehe:ehe

CanceR

CanceR

Üye
uygulamalı ders die ben buna derim :)

_KadirşinaS_

Üye
Ya bu başlığa her girdiğimde karnıma ağrılar giriyor gülmekten.:kop::kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...