çocuklar :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Valla çocukluğumdan beri eve çocuk gelince odama kapanıp kimseyi odama almazdım hala öyle.İyiki en küçük çocuğum kardeş falan aman Allah korusun :kıskıs: Geçmiş olsun sanada :(

Mert

Mert

Üye
Sallandırıcan iki tanesini bak bi daha yapıyorlar mı? :ehe

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Valla çocukluğumdan beri eve çocuk gelince odama kapanıp kimseyi odama almazdım hala öyle.İyiki en küçük çocuğum kardeş falan aman Allah korusun :kıskıs: Geçmiş olsun sanada :(

Valla sağolasin abim :( artık yeter diyorum çok sabırlıyımdir ama sınırı var onun da :ağlarım: bazen hayattan bezdiriyorlar :(

- - - Eklendi - - -

Sallandırıcan iki tanesini bak bi daha yapıyorlar mı? :ehe

:islik onlar acıya dayanıklı :ehe bize gelince öyle değil ama :angry: dokununca ağlıyorlar.

ugur1000

ugur1000

Üye
kardeş şu an sana çok acıdım :( 1-2 hafta sabred yapacak bişi yok şunu yapmayı dene ikisini farklı odada tut biri bi odada resim falan yapsın diğeride diğer odada bilgisayar oynasın 1 saat sonra aynılarının tam tersini yapsınlar yani pc oynayan resim yapsın falan belki yaraı olur

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şu an sana çok acıdım :( 1-2 hafta sabred yapacak bişi yok şunu yapmayı dene ikisini farklı odada tut biri bi odada resim falan yapsın diğeride diğer odada bilgisayar oynasın 1 saat sonra aynılarının tam tersini yapsınlar yani pc oynayan resim yapsın falan belki yaraı olur

ınan ki onlar ayrı kalamaz (kavga etmek için) nasıl bi varlıklar anlamadım bende :hmmm biri otururken diğeri yanına gelip uzanıp onu dürtüyor. Böyle birbirlerine karşı garezleri var :(

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

ınan ki onlar ayrı kalamaz (kavga etmek için) nasıl bi varlıklar anlamadım bende :hmmm biri otururken diğeri yanına gelip uzanıp onu dürtüyor. Böyle birbirlerine karşı garezleri var :(

En sevmediğim çocuk tipi :kıskıs: Şımarıklığından ağlayan ve kavga eden çocuklara hiç gelemem bir kötü olup ağızlarına vurmamak için kendimi zor tutuyorum.Valla daha fazla anlatma oraya gelip ağızlarına acı biber sürücem :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

En sevmediğim çocuk tipi :kıskıs: Şımarıklığından ağlayan ve kavga eden çocuklara hiç gelemem bir kötü olup ağızlarına vurmamak için kendimi zor tutuyorum.Valla daha fazla anlatma oraya gelip ağızlarına acı biber sürücem :D

Valla varya benimde yeğenlerim var hiç böyle değiller uslu uslu otururlar hiç kavga etmezler yaw. Birde bunların anneleri bazen vuruyo bunlara vuruyo dediğim de sağlam vuruyo ağlıyorlar 2 dakika sonra aynı ama annelerinin vurduğunun yapısı kadar biz vursak yarım saat ağlarlar böyleler ışte :( :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

benim çocuğum olursa Allah korusun böyle olmasında nasıl olursa olsun.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
15097

15097

Üye

onları psikolog adam etmez. Bi an önce büyümelerini istiyorum :( birde annesi falan böyle şeylere pek yakın değil ondan gönderilsin desem bile göndermezler.

Psikologa gitsinler nasil duzeliyorlar gorursun :evet:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
kavga etme olayını hiç anlamıom ablamla ben hiç kavga etmedik darılmadık bile bi sorun olduğğunda ilk ona anlatıom

burakkk97

Üye
konuyu yeni gördüm :)
Mehmet (abi :)) anlayamadığım şey şu yorumlarda hep anneleri diye bahsettiğin kadın senin annen mi değil mi?
Öyleyse niye annem demedin bu üç sorunun cevabını bekliyorum hem de hemen yoksa benim ufaklıkla yeğenleri de gönderirim gürültüyü o zaman görürsün =D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
konuyu yeni gördüm :)
Mehmet (abi :)) anlayamadığım şey şu yorumlarda hep anneleri diye bahsettiğin kadın senin annen mi değil mi?
Öyleyse niye annem demedin bu üç sorunun cevabını bekliyorum hem de hemen yoksa benim ufaklıkla yeğenleri de gönderirim gürültüyü o zaman görürsün =D

üvey annem anne diye hitap etmiyorum yenge diyorum ona. Da ben 3 soru göremedim yaw :kıskıs:

ismail

ismail

Üye
biliyon kardeşim takmamak gerek.
Yapcak başka bikl yok ki :(

ismail

ismail

Üye
aynen bende bu ayın bitmesine 3-4 gün varken başlıcak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...