Çocukken Tuttuğunuz Ramazan Orucunuz ve Anılarınız :)))

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Çocukken Tuttuğunuz Ramazan Orucunuz ve Anılarınız :)))
İlk ramazan orucunu Kaç yaşında tuttunuz başınıza neler geldi anılarınızdan hatırladıklarınız nedir ?

Yada çocukken tuttuğunuz Oruç ile hatıralarınız neler :)

Ben ilk 5 yaşımda tutmuştum yine bu aylarda Ağustos'da artık son dakikalarda su - su - su diye dolandığımı hatırlıyorum :kıskıs:

Çocukken tuttuğum Oruç ile başka bir anım ise Oruçlu olduğumu unutup annemden gizli yediğim çikolata sonrasında mutfakda yakalnınca kızım Oruçtun deyince ağlamam :kop2:

Yani unuturak yediğim bir Oruç tabi bişey olmaz devam et dediklerinde çocuğum kandırıyorlar diye düşünmemde cabası :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy

Revengeful

Emekli Yönetici
5 yaş mı :D Maşallah :D

Symbianize

Symbianize

Üye
ben 6da basladim ozamanlar oruclar ogleye kadardi yada bana oyle ogrettiler :D

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben de o zamanlar öğlene kadar tutuyordum:D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
beş sene önce galiba mutfakta gizlice kek yemiştim. (yine kek :ehe)
Maç oynardık oruçlu oruçlu, sonra yüzümü yıkarken çaktırmadan su içerdim :ehe

Çok haylazmışım ha :D

• Beğen
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
çocukluk Işte insanda merak oluyor o zamanlarda. Zorla beni de kaldır beni de kaldır sahura diyoruz kaldırıyorlar hatta bazen kaldırmayıp uyandırdık sen uyanmadın diyolar :D kaldırdıkları zaman da gidip yemek yiyoruz uykulu uykulu sersem bi şekilde. Çocukken az yemek yiyip su içip oruc tutmadık :kop:

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
beş sene önce galiba mutfakta gizlice kek yemiştim. (yine kek :ehe)
Maç oynardık oruçlu oruçlu, sonra yüzümü yıkarken çaktırmadan su içerdim :ehe

Çok haylazmışım ha :D

Afiyet olsun :)

çocukluk Işte insanda merak oluyor o zamanlarda. Zorla beni de kaldır beni de kaldır sahura diyoruz kaldırıyorlar hatta bazen kaldırmayıp uyandırdık sen uyanmadın diyolar :D kaldırdıkları zaman da gidip yemek yiyoruz uykulu uykulu sersem bi şekilde. Çocukken az yemek yiyip su içip oruc tutmadık :kop:

Aynen çok ısrar ederdim ben '' bende kalkacağım bende sizinle yiyeceğim '' çocukluk işte orucu tutturmasalar bile bir kaç gün oruç tutmak için izin koparmak ve o sahur ortamı hoş oluyor hoşumuza gidiyordu :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Afiyet olsun :)

Aynen çok ısrar ederdim ben '' bende kalkacağım bende sizinle yiyeceğim '' çocukluk işte orucu tutturmasalar bile bir kaç gün oruç tutmak için izin koparmak ve o sahur ortamı hoş oluyorr :)

hoşumuza gitmek ne kelime. O yemeği gece yiyebilmek için ne ağladığım zamanı hatırlarım. Yemek güzel olmasa bile tatlı geliyo insana sahur :)

• Beğen
Metin MF

Metin MF

Üye
ben ilk orucumu 9 yaşımda tuttum

• Beğen
ismail

ismail

Üye
bende ilk okul 5ten önce tuttuğumu biiyomda ilki biimiyom :(

Evet yaa sahur ortamı çok hoş :D

• Beğen
enes122

enes122

Üye
22 yaşında yim ben küçükken annem korkutuyordu beni gece sahura uyandigimda annem biz oruc yiyoruz sen kalkma oruç da çocukları yer diyodu korkudan yatağından çıkmıyordum oruç beni yemesin diye :( :D

• Beğen
TheCower

TheCower

Üye
Ben de küçükken oruçluydum. Zamanı pc başında geçirirdim hep. Sabahtan ağzıma attığım sakızı saat 5e kadar çiğnedim. Sonra annem geldi ne yapıyosun diye sen oruçlu değil misin dedi. Evet oruçum dedim. Sakız çiğniyosun dediğinde anca aklım yerine geldi. :) bilgisayar kafa yaptı

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
6 yaşındaydım galiba annem sen küçüksün senin yaşındakiler çocuk orucu tutar öğlene kadar bişey yiyip içme dedi bende büyük orucu tutçam ben deyip ağlamıştım :D

• Beğen
xclark

xclark

Üye
22 yaşında yim ben küçükken annem korkutuyordu beni gece sahura uyandigimda annem biz oruc yiyoruz sen kalkma oruç da çocukları yer diyodu korkudan yatağından çıkmıyordum oruç beni yemesin diye :( :D

süpermiş ya :))

• Beğen
mstf_l

mstf_l

Üye
ilk tuttuğumda arefeydi. Heralde 6-7 yaşlarındayım. Bayram hazırlığı falan herkes tatlılar hazırlıyor. Benim de canım çekiyo tabii. Açlık falanda bi yandan. En sonunda 5 baklavayı götürmüştüm unutup oruçlu olduğumu. Sonra da hatırlayınca ne ağlamıştım ama :D

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
harika :D

ilk tuttuğumda arefeydi. Heralde 6-7 yaşlarındayım. Bayram hazırlığı falan herkes tatlılar hazırlıyor. Benim de canım çekiyo tabii. Açlık falanda bi yandan. En sonunda 5 baklavayı götürmüştüm unutup oruçlu olduğumu. Sonra da hatırlayınca ne ağlamıştım ama :D
Benim çikolatayı yediğim gibi :kıskıs:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Evet öğlene kadardı bizde de :D

• Beğen

Üst Alt