Çocuk Boyama Oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

peaksel

Üye
    Konu Sahibi
Çocuk Boyama Oyunları
👦👧✨🎨🖌 Sevgili ebeveynler, renkleri kucaklamanın ve çocuklarınızla yeni bir yaratıcı etkinliğin tadını çıkarmanın zamanı geldi. Çocuk Boyama Oyunları uygulaması resmi olarak Steam'de mevcuttur! PC'nizde veya Mac'inizde eğlenceli boyama yapın! ✨🎨🖌👧👦

➡➡



Kalbimizin derinliklerinden dünyadaki tüm çocuklara - Çocuk Boyama Oyunları, özellikle minikler için yapılmış boyama uygulaması. Çocuğunuzla birlikte yaratıcı zamanlar geçirin, çiçek, hayvan ya da kelebek gibi görlselleri boyayarak eğlenin... Çocuğunuzun ruhunu renklerle aydınlatın! Eğlenin!



Çocuklarımız için en iyisini düşünerek, dikkatle seçilmiş 17 katagori ve her biri 35 sayfadan oluşan bu boyama kitabı uygulamasını yarattık. Geniş boyama sayfaları seçenekleri sayesinde çocuğunuzun tam olarak seveceği görseli bulabilirsiniz. Sevimli ir köpek ya da kedi? Belki de bir kelebek ya da ejderha? Çocuk Boyama Oyunları uygulamasında herşey var. Bırakın çocuğunuz istediği herşeyi denesin.

BOYAMA KİTABI ÖZELLİKLERİ:

- Arkaplan müziğini açabilir ya da kapatabilrisiniz
- Çoklu renk paleti
- Benim paletim – istediğiniz renklerden oluşan bir palet yaratabilirsiniz
- Farklı gölgelendirmeler ve ince ayrıntılı renkler
- Her biri 35 sayfadan oluşan 17’den fazla boyama kitapları
- Yaptığınız boyamaları PDF, PNG ya da JPG formatı olarak indirebilirsiniz
- Çalışmalarım: sanatınızı kaydedeceğiniz galeriniz
- Detaylı boyama için zoom yapabilirsiniz

Çocuk Boyama Oyunları uygulaması çocuklarımızı düşünerek özellikle yapıldı. Hepimiz çocuklarımızın yaratıcı olarak ve yeni şeyler keşfederek öğrenmelerini ve kaliteli zaman geçirmelerini istiyoruz. Hepimiz içinde bulunduğumuz dünyanın tüm sorunlarından uzaklaşmak istediğimiz bir zamanda yaşıyoruz. Çocuklarımız da buna dahil. Biz, çocuklarımızın yaratıcılıklarını arttırdığı, yaratıcılıkları geliştirdiği ve hayal dünyalarını inşaa edebileceği bir resim boyama uygulamasıyla oynamasını istiyoruz. Çocuk Boyama Oyunları uygulamasının amacı çocukların eğlenmesini sağlarken onların yaratıcılıklarını sınırsız biçimde kullanbilmesi. Renklerle dans etmeye hazır olun!




Boyama Yapmanın Yararları

Beynin gelişimi, yaratıcılık, üretkenlik ve öğrenme söz konusu olduğunda birçok çalışma renklerin büyük faydası olduğunu göstermektedir. Boyamanın çocuklarımızın yaşamları için birçok faydası vardır. Çocuklar renklendirme yaparak motor becerilerini geliştirebilir, yaratıcılığa teşvik edebilir, renk farkındalığı geliştirebilir, odaklanmalarını geliştirebilirsiniz... Bunun haricinde, renklerin iyileştirici etkisi Antik çağlardan beri bilinmektedir.

O yüzden sevgili ebevenyler, çocuklarınıza renklerin önemini ve değerini öğrenmek için yaratıcı bir şekilde çaba sarf etmeleri için bir şans verin. İyi Eğlenceler!
 


Üst Alt