Coca-Cola 2 fabrikasına kilit vurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Coca-Cola 2 fabrikasına kilit vurdu
Yunanistan'ı kasıp kavuran ekonomik kriz, ülkenin en büyük uluslararası şirketi Coca-Cola'nın 2 fabrikasını kapatmasına sebep oldu.
Son 3 yılda Yunanistan'daki satışları yüzde 23 düşen Coca-Cola; Selanik ve Patra'daki fabrikalarını kapatacağını duyurdu. Coca-Cola, Yunanistan'da 5 fabrikada üretim yapıyordu.

Yunanistan'daki ağır ekonomik kriz, ülkede faaliyet yürüten en büyük şirketlerden Coca-Cola'yı da vurdu. Son 3 yılda satışları yüzde 23 düşen şirket, Selanik ve Patra'daki fabrikalarını kapatacağını bildirdi. Grup, yeniden yapılanma programı kapsamında işletme giderlerini azaltmak için böyle bir karara vardığını açıkladı.

Coca-Cola'nın kararında krizle mücadelede hükümetin içecekler için uygulamaya koyduğu yüzde 13'lük KDV oranının yüzde 23'e çıkarılmasının da etkili olduğu belirtilirken, 2011 yılında şirketin satışları yüzde 12 düşmüştü. Coca-Cola'nın bu kararının yatırımcılar için negatif bir mesaj verdiği ifade ediliyor.

Coca-Cola 3E, Yunanistan'daki diğer 3 fabrikada üretime devam edecek. Kapanacak Selanik ve Patra'daki fabrikalar ise depo ve dağıtım merkezi olarak kullanılacak. Kaynak : samanyoluhaber

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
coca - cola'da kapattıysa bilki yunanistan çok çok zor durumda

Tadı güzel ama içinde bi sürü madde var biliyorsunuz zaten

nub

Üye
Tamamen Kapansında içemesinler hepsini biz içek.

Forever Redbull+Kola+Camel

nub

Üye
Kola deyip geçme Redbulla Kola'nın karışımı Niye bence gayet hoş

Redbull ile karıştırmadım sadece kola içtim üstüne sigara içiyim dedim içmez olaydım hiç güzel olmuyor sen nasıl içtin ben ona şaşdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...