Coca-Cola 2 fabrikasına kilit vurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Coca-Cola 2 fabrikasına kilit vurdu
Yunanistan'ı kasıp kavuran ekonomik kriz, ülkenin en büyük uluslararası şirketi Coca-Cola'nın 2 fabrikasını kapatmasına sebep oldu.
Son 3 yılda Yunanistan'daki satışları yüzde 23 düşen Coca-Cola; Selanik ve Patra'daki fabrikalarını kapatacağını duyurdu. Coca-Cola, Yunanistan'da 5 fabrikada üretim yapıyordu.

Yunanistan'daki ağır ekonomik kriz, ülkede faaliyet yürüten en büyük şirketlerden Coca-Cola'yı da vurdu. Son 3 yılda satışları yüzde 23 düşen şirket, Selanik ve Patra'daki fabrikalarını kapatacağını bildirdi. Grup, yeniden yapılanma programı kapsamında işletme giderlerini azaltmak için böyle bir karara vardığını açıkladı.

Coca-Cola'nın kararında krizle mücadelede hükümetin içecekler için uygulamaya koyduğu yüzde 13'lük KDV oranının yüzde 23'e çıkarılmasının da etkili olduğu belirtilirken, 2011 yılında şirketin satışları yüzde 12 düşmüştü. Coca-Cola'nın bu kararının yatırımcılar için negatif bir mesaj verdiği ifade ediliyor.

Coca-Cola 3E, Yunanistan'daki diğer 3 fabrikada üretime devam edecek. Kapanacak Selanik ve Patra'daki fabrikalar ise depo ve dağıtım merkezi olarak kullanılacak. Kaynak : samanyoluhaber

Astrosman

Astrosman

Üye
Komple kapatsalar tam olur. :)

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
coca - cola'da kapattıysa bilki yunanistan çok çok zor durumda

Mert045

Mert045

Üye
Keşke kapansa hepsi.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Tadı güzel ama içinde bi sürü madde var biliyorsunuz zaten

nub

nub

Üye
Tamamen Kapansında içemesinler hepsini biz içek.

Forever Redbull+Kola+Camel :yuru

nub

nub

Üye
Kola deyip geçme Redbulla Kola'nın karışımı :D Niye bence gayet hoş :yuru

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Redbull ile karıştırmadım sadece kola içtim üstüne sigara içiyim dedim içmez olaydım hiç güzel olmuyor sen nasıl içtin ben ona şaşdım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt