KARİZMATİX
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kendilerine Göre Biraz Fazla Pahalı Ve Gereksiz
Power-Bank Diye Bir Alet Var Güneş Panelleri Anlamsız Ve Ağır
4 tane 10400 mAh powerbank alır. Onu da ben mi söyleyeyimAdamlar günlerce yayladan inmiyor powerbank ile nereye kadar illa bitecek ama güneş paneli bi omur götürür
4 tane 10400 mAh powerbank alır. Onu da ben mi söyleyeyim
İnşAllah bu powerbonk konusun da ciddi değilsinizdir. Bizim Türk zekası gibi.. direk düz düşünüyoruz. Adamlar dağın başında alternatif bulmuş, biz ise bu çözümü bulanlara hazır birşey öneriyoruz. powerbank olarak..4 tane 10400 mAh powerbank alır. Onu da ben mi söyleyeyim
Bu kadar hesap kitap yapacağına keşke işin pratikliğini, üretkenliğini, zekasını kavrayabilseydin.Bencede powerbank yeterli olur. 10400 mahlik xioami yeterde artar. Konudaki resim gerçekse adamin elindeki telin pili max 1200 mah zaten onun pilinin 4 gün gideceğini varsayarsak powerbank ile 8 defa doldurur o telefonu 8×4 ten bir ay yapar zaten oda yeter bence.
Ben ciddiydim.İnşAllah bu powerbonk konusun da ciddi değilsinizdir. Bizim Türk zekası gibi.. direk düz düşünüyoruz. Adamlar dağın başında alternatif bulmuş, biz ise bu çözümü bulanlara hazır birşey öneriyoruz. powerbank olarak..
Maddiyat olarak baktığın da zaten 4 tane powerbank bir güneş paneli kadar maliyetli oluyor..
Son olarak, çobanlar 2-3 hafta kalmıyorlar yaylalarda... 3-4 hatta 5 ayı bulabiliyor... yaşadığım yerde var çünkü... bir koli powerbank alsın yine dayanmaz.
Bu kadar hesap kitap yapacağına keşke işin pratikliğini, üretkenliğini, zekasını kavrayabilseydin.
Öyleyse ilk cümleden sonrakiler senin için yazıldı.Ben ciddiydim.
İnşAllah bu powerbonk konusun da ciddi değilsinizdir. Bizim Türk zekası gibi.. direk düz düşünüyoruz. Adamlar dağın başında alternatif bulmuş, biz ise bu çözümü bulanlara hazır birşey öneriyoruz. powerbank olarak..
Maddiyat olarak baktığın da zaten 4 tane powerbank bir güneş paneli kadar maliyetli oluyor..
Son olarak, çobanlar 2-3 hafta kalmıyorlar yaylalarda... 3-4 hatta 5 ayı bulabiliyor... yaşadığım yerde var çünkü... bir koli powerbank alsın yine dayanmaz.
Bu kadar hesap kitap yapacağına keşke işin pratikliğini, üretkenliğini, zekasını kavrayabilseydin.
Adam niye ayakta dursun ? Neden eşeğin arkasından gitsin anlamadım.Bu işin pratikligi de yok üretkenliğide
. Koy cebine powerbanki istediğin gibi kafana göre şarj et. Ayakta durmaya gerek yok eşeğin arkasında gezmeye gerek yok
Abi napıyon sen ne 3-4 ayı. Sanki adamlar geçici göç yapıyor sandınız. Adamlar güzel bişey yapmış ama gereksiz yani daha pratik powerbank varkenAdam niye ayakta dursun ? Neden eşeğin arkasından gitsin anlamadım.
Powerbank bitince ne yapacak ? Gökten zembille şarj mı inecek ? 3-4 ay gibi bir süreden bahsediyoruz.
Arkadaşım. Adamlar bir mevsimi orada geçiriyor. Kaç defa onlarla karşılaştım, oturup konuştum... 1 ay için adam hayvanlarını neden dağa çıkarsın. km yolu üstelik yürüyerek çıkıyorlar hayvanlarıyla beraber.. Binlerce küçük baş hayvandan bahsediyoruz...Abi napıyon sen ne 3-4 ayı. Sanki adamlar geçici göç yapıyor sandınız. Adamlar güzel bişey yapmış ama gereksiz yani daha pratik powerbank varken
Yaptıkları şeyi eleştirmek için demiyorum. Tebrik etmek lazım. Biz o kadar teknoloji ile içli dışlı iken yapamıyoruz , onlar yapıyor. Ancak belirtmek istediğim şey ; 4 adet 10400 mAh Powerbank ondan daha tasarruflu ve uzun ömürlü olur. Hem oradaki eşeğe yük taşıtmamış olurlar. İnsanları yargılamadan önce bir daha düşünün.Öyleyse ilk cümleden sonrakiler senin için yazıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?