Co-moderator

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
Co-moderator
sayın yöneticilerim merak ettim sitemizde neden co-moderator yok???

D3N1Z

D3N1Z

Üye
hem co-medatör yok hemde co-moderator yok

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
sonunda yazdım kardeş . ... .

Shadowman07

Shadowman07

Üye
yeterince modumuz var ona pek gerek yok galiba zaten görevlerini güzel bi şekilde yapıyorlar..

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
yoneticiler gerek gorurse birini atayacaktır die dusunuyorum

Shadowman07

Shadowman07

Üye
yani zaten biz bize yeteriz..

Vassili

Üye
ne gerek var?adminlerimiz çok iyi zaten?

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Ama gerek duyulduğu zamanlarda online olan az sayıda hatta bazen bulunmuyorlar buda site için yetersiz kalıyor bence!!

24 saat online olan biri olmalı!!!

jöly

Üye
unutmayın ki onlar da insan işleri güçleri var zaten mümkün olduğunca çok buradalar haklarını yemeyin

eğer gerçekten ihtiyaç duyulursa yönetim birini atar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; Apr 27 2006, 07&#58;42 PM) [post=323995]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ama gerek duyulduğu zamanlarda online olan az sayıda hatta bazen bulunmuyorlar buda site için yetersiz kalıyor bence&#33;&#33;

24 saat online olan biri olmalı&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]

Güzel kardeşim her gün 24 saat online olan birisi hiç olur mu sence?

Ayrıca, site yöneticileri her zaman online kalmak zorunda değil; onlarında bu forumdan başka özel hayatları var. Hepsi de müsait olunca siteye giriyor zaten.. Site ile ilgilenmeyen moderatör gördünüz mü hiç?

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Ya off&#33;&#33;

Gene yanlış anlaşıldım benim dediğimde bu zaten memnunuz ama dediğin gibi herkesin özel yaşantışı var burada bazen hiç admin bulunmuyor ben bunu demek istiyorum tam olarak demek istediğim ne kadar fazla olursa diğerlerine de o kadar az iş düşer ok&#33;&#33;

Salihyet

Salihyet

Üye
yav moderatörler yoksa biz varız hayret bişşi
hem yöneticilerimiz vs. tek işleri maxicep değil

Haberci

Haberci

Üye
Arkadaşlar eksikliğini hissettiğimiz bölümlerde gereken atamalar yapılmaktadır.Teşekkürler...

D3N1Z

D3N1Z

Üye
<div class='quotetop'>(salihyet &#064; Apr 27 2006, 08&#58;09 PM) [post=324027]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
yav moderatörler yoksa biz varız hayret bişşi
hem yöneticilerimiz vs. tek işleri maxicep değil
[/b][/quote]
arkdaş dogru soylemiş iilla mod. olmaya gerek yok o yönetime kalmış sitede önemli olan paylaşmak...

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Önemli olan sadece paylaşmak değildir

Forumda huzuru,refahı saglamak bana göre 1.planda..&#33;

Forumda bunlar varsa zaten devamı gelir,huzurun oldugunu düşünüyorum

msw

msw

Üye
Ben aynı zamanda co.mod um arkadaşlar hala ... görevimi bırakmadım Önceki bölümümle hatta tüm bölümlerimle ilgilenmeye çalışıyorum bırakmış değilim ... Aranızdayım arkadaşlar ...

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
bende geçen gezerken sitede bölümlere bakıodum co-mod da kimsenin nick i yazmıodu ondan sordum bu soruyu . ... .

yitik savaşçı

Üye
msw&#39;yi indirip; co-moderatör koltu&#287;una otururdum da neyse... Yar&#305;&#351;ma bitsin dü&#351;ünürüm tekrar...

msw

msw

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Apr 28 2006, 11&#58;23 PM) [post=324800]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
msw&#39;yi indirip; co-moderatör koltuğuna otururdum da neyse... Yarışma bitsin düşünürüm tekrar...
[/b][/quote]
O koltuk zaten boş mobiloyun ... eğer ilgilendiğin biyer varsa geçebilirsin tabi ki ... Demek istediğim onun yaptıklarını da yapıyorum ....

yitik savaşçı

Üye
Valla talep etmek ayıp olur... Onların vermesini beklersek kayıp olur... İki ucu pis değnek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...