kinger1905 Üye bu oyunuda degıstıre degıstıre oyle bı hale soktularkı bıraz daha ugraslarsa rockstar ortaklık teklıf edecek
bu oyunuda degıstıre degıstıre oyle bı hale soktularkı bıraz daha ugraslarsa rockstar ortaklık teklıf edecek
velesbik Üye sertifika sorunu veriyor yükleyemedim yardımcı olursanız sevinirim.. Çok tesekkürlerrrr.
CNR MOBILE Üye Konu Sahibi velesbik' Alıntı: sertifika sorunu veriyor yükleyemedim yardımcı olursanız sevinirim.. Çok tesekkürlerrrr. Genişletmek için tıkla ... Telefon modelini yazarsan yardımcı olabilirim.
velesbik' Alıntı: sertifika sorunu veriyor yükleyemedim yardımcı olursanız sevinirim.. Çok tesekkürlerrrr. Genişletmek için tıkla ... Telefon modelini yazarsan yardımcı olabilirim.
cebim Üye berkay7171' Alıntı: Nokia N76 'm da sertifika hatası aldım lütfen yardım =( Genişletmek için tıkla ... uygulamayı sertifikala veya telefonu hack le maxicep te nasıl hack leme veya sertifikalama yapılacağı mevcut
berkay7171' Alıntı: Nokia N76 'm da sertifika hatası aldım lütfen yardım =( Genişletmek için tıkla ... uygulamayı sertifikala veya telefonu hack le maxicep te nasıl hack leme veya sertifikalama yapılacağı mevcut
NIGRA_35! Üye İşin saçma yanı telefonum 320x240 bende direk düz çıkması lazım bendede yatay çıkıyor..
berkay7171 Üye @NIGRA_35! arkadaşım benim telefonumda aynısını yaptı 8 tusuna basarsan sekil değişiyo =)