Xanymore Üye Ya ben oyunu açıyorum başlata basıyorum siyah bi ekran geliyo altta made in turkey yazıyo o kadar. Yardımlarınızı bekliyorum - - - Eklendi - - - Bu arada telefonum nokia 5800 - - - Eklendi - - - Yardım eden yokmt ?
Ya ben oyunu açıyorum başlata basıyorum siyah bi ekran geliyo altta made in turkey yazıyo o kadar. Yardımlarınızı bekliyorum - - - Eklendi - - - Bu arada telefonum nokia 5800 - - - Eklendi - - - Yardım eden yokmt ?
dejavu178 Üye format attıktan sonra oyunu açmayı hiç denememiştim fakat açıldı. bunun verdiği mutluluk nedeniyle oyun bitmesin diye açmıyorum bile
format attıktan sonra oyunu açmayı hiç denememiştim fakat açıldı. bunun verdiği mutluluk nedeniyle oyun bitmesin diye açmıyorum bile
0sıfırcı Üye DarkredBlue61' Alıntı: ücretli varsa alayım destek olsun hem Genişletmek için tıkla ... Onun yerine bana para yolla sevaba girersin Anam hastadir çalışamaz Baba yoktir atim mi ibanı mı
DarkredBlue61' Alıntı: ücretli varsa alayım destek olsun hem Genişletmek için tıkla ... Onun yerine bana para yolla sevaba girersin Anam hastadir çalışamaz Baba yoktir atim mi ibanı mı
DarkredBlue61 Üye 0sıfırcı' Alıntı: Onun yerine bana para yolla sevaba girersin Anam hastadir çalışamaz Baba yoktir atim mi ibanı mı Genişletmek için tıkla ... playde uygulama yap satın alayım biliyosun resmi çalışıyoruz fiş fatura lazım sonra fetöcü dersin filan resmi olsun :P
0sıfırcı' Alıntı: Onun yerine bana para yolla sevaba girersin Anam hastadir çalışamaz Baba yoktir atim mi ibanı mı Genişletmek için tıkla ... playde uygulama yap satın alayım biliyosun resmi çalışıyoruz fiş fatura lazım sonra fetöcü dersin filan resmi olsun :P
0sıfırcı Üye DarkredBlue61' Alıntı: playde uygulama yap satın alayım biliyosun resmi çalışıyoruz fiş fatura lazım sonra fetöcü dersin filan resmi olsun :P Genişletmek için tıkla ... YAzılım bana göre değil İbanıma atarken sadaka yazarsın maxicepten kankam yazarsın
DarkredBlue61' Alıntı: playde uygulama yap satın alayım biliyosun resmi çalışıyoruz fiş fatura lazım sonra fetöcü dersin filan resmi olsun :P Genişletmek için tıkla ... YAzılım bana göre değil İbanıma atarken sadaka yazarsın maxicepten kankam yazarsın
DarkredBlue61 Üye 0sıfırcı' Alıntı: YAzılım bana göre değil İbanıma atarken sadaka yazarsın maxicepten kankam yazarsın Genişletmek için tıkla ... öyle yazarsam olmaz sonra gidersin maliye söylersin filan nolmaz
0sıfırcı' Alıntı: YAzılım bana göre değil İbanıma atarken sadaka yazarsın maxicepten kankam yazarsın Genişletmek için tıkla ... öyle yazarsam olmaz sonra gidersin maliye söylersin filan nolmaz