CNET Lumia610 incelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
CNET Lumia610 incelemesi
Nokia’nın, diğer işletim sistemlerine gönderme yaparcasına, düşük bütçeli kullanıcılar için özel olarak dizayn ettiği ve Windows Phone işletim sistemi kullanan en ucuz ve en sade tasarıma sahip modeli Nokia Lumia 610, hakkında çıkarılan dedikodulara aşağıda göreceğiniz video ve fotoğraflarla yanıt veriyor.İngiltere’deki CNET, Nokia Lumia 610‘u detaylı bir teste soktu ve yavaş yavaş tüm dünyada satılmaya başlanan bu cihaz ile ilgili satın almayı düşünen kullanıcılara önderlik ederek kullanıcıların ve araştırmacıların yüzünü güldürdü. Özellikle fotoğraf konusunda detaylı bilgileri bizimle paylaşan CNET, test sonuçlarında Nokia Lumia 610′da bulunan LED flaşın karanlık ve gölgeli mekanlarda iyi iş çıkardığını ve renk tonlamalarında çok az solgunluk olduğunu, buna rağmen fotoğraf kalitesinin iyi oluşunun detayını bizlere sundu.

Açıkçası biz de test sonuçlarını gördüğümüzde, Nokia Lumia 610 ile çekilen bu fotoğrafların profesyonel makine ile çekildiğini düşündük. Böylesine kaliteli fotoğrafları görünce Nokia Lumia 610′un fotoğraf kalitesinin bu denli yüksek oluşu, bu telefona karşı olan sempatimizi bir kat daha arttı.Nokia Lumia 610, düşük özelliklere sahip olabilir fakat bugün Amerika ve Avrupa‘da özellikle genç kullanıcıların en çok rağbet ettiği cihazlardan birisi olabilir ve özellikle Windows Phone işletim sistemini denemek isteyenler için bulunmaz bir fırsat. Piyasada Android ve iOS yüklü birçok cihaz bulunması ve tüketicilere dayatılan reklamlarAndroid ve iOS şeklinde bağırmasına rağmen, bugün birçok ülkede Nokia Lumia 610 satışa çıkıyor. İçerdiği parlak ve detaylı ekranıyla, Windows Phone işletim sisteminin hakkını fazlasıyla veriyor ve Android ve diğer işletim sistemlerinden farklılığıyla bir adım öne çıkıyor diyebiliriz. Kontratlı olarak 15£, sim kilitsiz 180£ olarak satılacak olan Nokia Lumia 610 fiyatıyla da gayet iyi seviyede.[video=youtube;h1KKZbU-mpY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h1KKZbU-mpY[/video]

alıntıdır

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

theposies

theposies

Üye
teşekkürlrer abi

tempestshine

tempestshine

Üye
Lumia 900 olmazsa (zaten olmazda) bunu istiyorum ben :aha:

otostopçu

otostopçu

Üye
hafiften kasıyor gibi geldi bana :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt