CM9 Galaxy S süper !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Türe

Üye
E sen demedin ki hosnlamiyorum die :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
1 ay kadar Galaxy S CM9 kullandım. Herşeyiyle çok güzeldi.

Türe

Türe

Üye
:hih:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bana cogunlukla soyadimla sesleniyolar.

PriZm

PriZm

Üye
konuya dönelim lütfen :D

bende şimdi cm9.1.0 sürümünü yükledim adamlar bu sefer yapmış jelly bean'den daha hızlı olmuş :D Cm10 stable sürümü geldiğinde ne olacak tahmin edemiyorum açıkçası :D

ayrıca telefon multitask manyağı oldu :D 20 tane program açtım biri bile kapanmadı :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

bende şimdi cm9.1.0 sürümünü yükledim adamlar bu sefer yapmış jelly bean'den daha hızlı olmuş :D Cm10 stable sürümü geldiğinde ne olacak tahmin edemiyorum açıkçası :D

ayrıca telefon multitask manyağı oldu :D 20 tane program açtım biri bile kapanmadı :D
Boşuna bu konuyu açmadım :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Ali bu sesin konuda paylaştığın sürüm değil mi işte 9.1 ?
Şu ana kadar güzel çalışıyor bakalım.

PriZm

PriZm

Üye

Ali bu sesin konuda paylaştığın sürüm değil mi işte 9.1 ?
Şu ana kadar güzel çalışıyor bakalım.
evet 9.1.0 :)
ya güzel çalışıyor çalışmasına da 50 program civarı yükledim daha hafızanın %30 falandı ama depolama hafızası doluyor dedi :s

bende datafix yamasını yaptım telefon hem vızır vızır hemde sonuna kadar tıkabasa dolu:ehe
Cm9 Stable sürümü çok iyi olmuş.telefonun hafızası tıkabasa dolu ama en ufak kasma yok :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
CM9,1 den mi kaynaklı bilmiyorum ama ara ara sd kartı bulmakta zorlanıyorum. Birkaç yerden girişi var sd kartında. En garanti mnt\emmc den giriyorum artık. Pc ye bağlayınca da bağlantıyı kopartıyor arada. Bakalım gerekirse hafıza kartını formatlar denerim. Şuan 40 kadar program ve oyun var. çoğu marketten indirdiği değişik denemelik oyunlar falan.

- - - Eklendi - - -

aynen

nefret ettiğim smileyler

";):oke:"

:hmmm

PriZm

PriZm

Üye
CM9,1 den mi kaynaklı bilmiyorum ama ara ara sd kartı bulmakta zorlanıyorum. Birkaç yerden girişi var sd kartında. En garanti mnt\emmc den giriyorum artık. Pc ye bağlayınca da bağlantıyı kopartıyor arada. Bakalım gerekirse hafıza kartını formatlar denerim. Şuan 40 kadar program ve oyun var. çoğu marketten indirdiği değişik denemelik oyunlar falan.

Es file manager yükle.şu ana kadar gördüğüm en iyi file browser.başlangıç klasörünü /mnt/ olarak ayarla.
sd card=internal sd emmc=external sd :)

bende bağlantı kopma sorunu hiç olmadı.kablo temazsızlık yapıyor olabilir kontrol et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt