Galaxy W i8150 Wonder CM12 hataları

Sponsorlu Bağlantılar

scope_123

Üye
    Konu Sahibi
CM12 hataları
Cm12 hatalarini burda toplayalim. Herkes tecrubelerini aktarsin konuya ekleyecegim. Hatalar guncel kalacaktir.

Bir gundur kullaniyorum sahsen karsilastiim problemler;

1- Bazen asiri kasilmalar oluyor durduk yere. Agir bir uygulama kullanmama ragmen.
2-Telefonu kapatmak ve yeniden baslatmak cm11den de uzun.
3-Menu de bir cok bolum ingilizce.
4- Her yeniden baslatasta 1/1 ya da 1/2 optimize sorunu vqr ve cok uzun suruyor.
5- Her cm12 guncellemesi ciktiginda gapps kurulumu en az yarim saat surecekse bence bur gercekten can sıkıcı bir durum
6-Bazi uygulamalar calismiyor. Orn.Titanium Backup. Uygulama kaldirildi diyor fakat uygulamarda kaldirildi denilen uyg.hala duruyor.
7-wifi ve mobil veri bazen kesiliyor.

Eksikler:

1-Performans menusu yok
2-Bildirim cubugundaki kisayollar degisitirilemiyor
3-Cm11 deki "Temalar" menusu yok.

Su anlik bnden bu kadar arkadaslar.

Son düzenleme:

genco15

genco15

Üye
bende yuklemek uzereydım su an ama beklemek en ıyısı anlasılan

by_sen

by_sen

Üye
statüs bar bazen kitleniyor. (Bildirim alanını kaydırıyorum sonra tekrar yıkarı atıyorum bildirim alanındaki ayarlar kullanıcı resmi vs olan kısın statüs barda kalıyor.)
Ana menüde bazen o beyaz arka plan yarım kalıyor. (bu şekilde çok göz yoruyor. uygulama yazıları okunmuyor. Masaüstü Widgetleri ile iç içe gireyor)
Çözüm olarak yeniden başlatmak gerekiyor.
İlk gönderide zaten arkadaş diğer problemleri bildirmiş. karşılaştıkça yazacağım.
Ek olarak arama geldiğinde ekran 3 sn kadar gözükmüyor sonra geliyor.
Otomatik olarak uykuya alırken ekran önce soluyor tam uyku moduna geçerken ekran parlayıp kararıyor.

aryscat

aryscat

Üye
Kasma ve kilitlenme sorunlarını kernelden sonra aldınız mı? Ben kerneli yükledikten sonra hiç kilitlenme ve kasma olmadı. Şu an yaşadığım tek sorun facebook uygulaması yüklenemedi bi türlü. Google play indiriyor. Yüklemeyi başlatıyor. Fakat yükleme bitmiyor. Sonra kendiliğinden yükleme kayboluyor.

by_sen

by_sen

Üye
Evet kernelden sonrada aldim. Ayrica mevcut sekilde donmalar var surekli. Sarjda cabuk bitiyor. Max 4 5 saat. Google play icin uygulama indiriliyir kayboluyor yuklemeye baslayinca tekrar beliriyor sinti yok sadece beklemede kal.

genco15

genco15

Üye
wifi ve şebeke sürekli kopuyor

aryscat

aryscat

Üye
rom görsellik olarak çok iyi. Animasyonlar geçişlerde biraz zorlaıyor. Daha önce dediim gibi. ilk sürüm için çok güzel çalışma. Eminim işin sonu nda harika bi rom ortaya çıkaracaksınız. CM9 ve 11 in ilk sürümlerini düşününce. bu nerdeyse final :)

genco15

genco15

Üye
klavyede hareketle yazma çalışmıyor sanırım ?

oguzhan8686

Üye
klavyede yazarken bazen bir harfi sildigimde komple kelimeyi siliyor
ve bazen status bar kitleniyor ayni arkadasin dedigi gibi

aryscat

aryscat

Üye
Uygulamalara root yetkisi veremiyorum. Cwm den super su yükledim. Sorun devam ediyor.