Bende araştırıyorumakşam deneyim o zaman şimdi işteyim rom sorun çıkarırsa stock rom dosyaları evdeki bilgisayarda
Hangi rom üstüne kurdundayanamadım yükledim çoğu şeyi silmişler jet gibi telefon![]()

Flash dosyasını recovery den yüklerseniz sorun düzelebilir.stock 4.4.2 üzerine kurdum super su yüklü ama tekrar yüklemelisiniz diye uyarı çıktı tekrar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gerçi uyarıda cihazın rootlu değil gibi gözüküyor sanırım tekrar root yapman gerekiyor.yükledim yine aynı
Aynı şekilde rootlayabilirsin zaten Farklı bir yöntem Yok sanırımtekrardan rootluyorum yine aynı

Supersu son sürümü flashliyorsun diminormal stock romu rootladığımız gibi yapıyorum ama yine aynı uyarı çıkıyor anlamadım gitti![]()
Son sürüm 2.49 sürümü
Xda da 2.46 sürümü yükleyince düzeldi diye yorum yazmışlar gördün mu ?yine aynı romu tekrar kurayim bakalım
Dene sorun çıkmaz ise bende yüklicemteşekkürler bahadır hoca romu tekrar yükleyip deneyeceğim
Dur ben söyledim romu kuran arkadaşa cevap bekliyorumyok yine aynı sinir oldum iyice stock roma tekrar dönmekte istemiyorum bu çok hızlı
rootsuzda telefon kullanmak istemiyorum