baskahmet
Üye
Cm iyi ama şebeke sorunu felan yaşadım benyo ben 5 i yüklemeyi düşünüyorum .d
Cm iyi ama şebeke sorunu felan yaşadım benyo ben 5 i yüklemeyi düşünüyorum .d
stock android 4.4.2 kurmada 5 i yüklersen 4.2.2 ye dönebilirsin bu aradayo ben 5 i yüklemeyi düşünüyorum .d

bende olmamıştı la sen o ünlemi mi diyon yoksa ?Cm iyi ama şebeke sorunu felan yaşadım ben
Yok ünlem değilstock android 4.4.2 kurmada 5 i yüklersen 4.2.2 ye dönebilirsin bu arada
bende olmamıştı la sen o ünlemi mi diyon yoksa ?
zipi indircen cwm den flaşlican sanırımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ingilizcesi iyi olan biri kurulumu detaylı anlatabilirmi kafam karıştı
bende 1-2 kere oldu o 2g de face keyfi çok kötü valla ASD:F:SADFYok ünlem değil
Mesela dışardasın 3g yok manuel olarsk 2g aldım
3g olan çeken bir yere gittim 3g ye aldım şebeke gitti 2g de çok yavaş işime yaramaz bu rom dedim
zipi indircen cwm den flaşlican sanırım
bende 1-2 kere oldu o 2g de face keyfi çok kötü valla ASD:F:SADF

onu anladımda odinle bişeyler diyorzipi indircen cwm den flaşlican sanırım
bende 1-2 kere oldu o 2g de face keyfi çok kötü valla ASD:F:SADF
Custom recovery kurun diyoronu anladımda odinle bişeyler diyor
o adama xda da 9190 için ben istedim adam dikkate aldı yaptıMehmet rom 500 mb gereksiz uygulamalar yok o verdiğin linkteki rom hızlı olacaktır
Stock rom fakat temizlenmiş arındırılmış cwm den kur olursa söyle bana bende kurabilirim

O zaman önce sen denemelisino adama xda da 9190 için ben istedim adam dikkate aldı yaptı![]()

Ben 4.2.2 Deyim Daha Kitkata Dönmem GibiO zaman önce sen denemelisin![]()

Bir iki güne meraktan yuklersinBen 4.2.2 Deyim Daha Kitkata Dönmem Gibi![]()

Dokunmatik Sorunu Yok Derse Adam Geçerim aD:FSDF:Bir iki güne meraktan yuklersin
Acaba nasıl olmuş diye
Ahmet te romu övüp gaz verir sana![]()
Bu aralar çok rom yüklemiyorum abiBir iki güne meraktan yuklersin
Acaba nasıl olmuş diye
Ahmet te romu övüp gaz verir sana![]()
cwm den kurulan stok arıyodum buldum kurarım belkıindirdim romuda odinle yükleme yaparken Phone bootloader Update işaretleyin filan diyor acaba rus romunu baştan kurun o seçeneği işaretleyin sonra bunu üstünemi kurun demek istiyorMehmet rom 500 mb gereksiz uygulamalar yok o verdiğin linkteki rom hızlı olacaktır
Stock rom fakat temizlenmiş arındırılmış cwm den kur olursa söyle bana bende kurabilirim
Bu aralar çok rom yüklemiyorum abicwm den kurulan stok arıyodum buldum kurarım belkı

Bilmiyorumindirdim romuda odinle yükleme yaparken Phone bootloader Update işaretleyin filan diyor acaba rus romunu baştan kurun o seçeneği işaretleyin sonra bunu üstünemi kurun demek istiyor
Yok s5 ste romdayım yuklediğimden beriSen bu sözü hep soyluyorsunda herhalde 15-20 kere duydum sende bir o kadar rom yukledin![]()