Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
stock android 4.4.2 kurmada 5 i yüklersen 4.2.2 ye dönebilirsin bu arada :)

bende olmamıştı la sen o ünlemi mi diyon yoksa ?
Yok ünlem değil
Mesela dışardasın 3g yok manuel olarsk 2g aldım
3g olan çeken bir yere gittim 3g ye aldım şebeke gitti 2g de çok yavaş işime yaramaz bu rom dedim

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

ingilizcesi iyi olan biri kurulumu detaylı anlatabilirmi kafam karıştı

oguzxw

oguzxw

Üye

ingilizcesi iyi olan biri kurulumu detaylı anlatabilirmi kafam karıştı
zipi indircen cwm den flaşlican sanırım
Yok ünlem değil
Mesela dışardasın 3g yok manuel olarsk 2g aldım
3g olan çeken bir yere gittim 3g ye aldım şebeke gitti 2g de çok yavaş işime yaramaz bu rom dedim
bende 1-2 kere oldu o 2g de face keyfi çok kötü valla ASD:F:SADF

baskahmet

baskahmet

Üye
Mehmet rom 500 mb gereksiz uygulamalar yok o verdiğin linkteki rom hızlı olacaktır
Stock rom fakat temizlenmiş arındırılmış cwm den kur olursa söyle bana bende kurabilirim

oguzxw

oguzxw

Üye
Mehmet rom 500 mb gereksiz uygulamalar yok o verdiğin linkteki rom hızlı olacaktır
Stock rom fakat temizlenmiş arındırılmış cwm den kur olursa söyle bana bende kurabilirim
o adama xda da 9190 için ben istedim adam dikkate aldı yaptı :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
indirdim romuda odinle yükleme yaparken Phone bootloader Update işaretleyin filan diyor acaba rus romunu baştan kurun o seçeneği işaretleyin sonra bunu üstünemi kurun demek istiyor

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
baskahmet

baskahmet

Üye
indirdim romuda odinle yükleme yaparken Phone bootloader Update işaretleyin filan diyor acaba rus romunu baştan kurun o seçeneği işaretleyin sonra bunu üstünemi kurun demek istiyor
Bilmiyorum
Xda ile konuşuyorum şuan direk full wipe yapıp kurabilirsiniz dedi ama konuşuyorum hala

baskahmet

baskahmet

Üye
@Mehmet konuşuyorum hala da adam sorun olacağını sanmıyorum ama yinede full wipe yapıp kurun diyor..

Üst Alt