Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

oguzxw

oguzxw

Üye
Hangi romu öneriyosunuz arkadaşlar ?
Cm.12.1 su gibi sarz goturuyor
stocktaysa benim android hizlandirma islemim ise yariyor
4.2.2 ye custom donus var kernel degisik
s6 rom var yavas felan
romlardan rom begen

berke690

berke690

Üye
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Tema indirmek lazim dediginizde benim demek istedigim kendim duzenlemek kendim secmek ikonu
İstediğin icon pack indirip kullanabilirsin Cm12 teması olmasına gerek yok.
Tek tek seçmek istiyorsan uyg. icon un üzerine basılı tutup düzenle seçerek icon değiştirebilirsin.
Kendi launcheri desteklemiyor sa farklı bir launcher tercih edebilirsin.

stuxnet

stuxnet

Üye
Cm.12.1 su gibi sarz goturuyor
stocktaysa benim android hizlandirma islemim ise yariyor
4.2.2 ye custom donus var kernel degisik
s6 rom var yavas felan
romlardan rom begen
5 “S-T-E” ROM v4.4 romu var tavsiye eder misin ? şuan stok rom var 4.4.2 olan biraz farklılık istiyor arkadaş fakat sorunsuz bi rom istiyorum daha önce cm kullanmadım bi tavsiyede bulunsan ?

oguzxw

oguzxw

Üye
5 “S-T-E” ROM v4.4 romu var tavsiye eder misin ? şuan stok rom var 4.4.2 olan biraz farklılık istiyor arkadaş fakat sorunsuz bi rom istiyorum daha önce cm kullanmadım bi tavsiyede bulunsan ?
Ste rom sarzi iyi ana cok yavas android genel bolumunden benim konuyu bul ordan romunu hizlandir ve duvar kagidini felan degistir 1-2 hafta idare eder seni :))

berke690

berke690

Üye
İstediğin icon pack indirip kullanabilirsin Cm12 teması olmasına gerek yok.
Tek tek seçmek istiyorsan uyg. icon un üzerine basılı tutup düzenle seçerek icon değiştirebilirsin.
Kendi launcheri desteklemiyor sa farklı bir launcher tercih edebilirsin.
Launcer oneri ?

stuxnet

stuxnet

Üye
Ste rom sarzi iyi ana cok yavas android genel bolumunden benim konuyu bul ordan romunu hizlandir ve duvar kagidini felan degistir 1-2 hafta idare eder seni :))
nasıl idare eder anlamadım devamlı istiyorum :) cmde sorun var mı yada ste de ?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
nasıl idare eder anlamadım devamlı istiyorum :) cmde sorun var mı yada ste de ?

Cm kullanabilirsin sorun görünmüyor.
Bu kadar soru sormanada gerek yok sonuçta geri dönüşü olmayan bir şey değil beğenmezsen Stock dönersin Yada Farklı bir rom yuklersin.

stuxnet

stuxnet

Üye
Cm kullanabilirsin sorun görünmüyor.
Bu kadar soru sormanada gerek yok sonuçta geri dönüşü olmayan bir şey değil beğenmezsen Stock dönersin Yada Farklı bir rom yuklersin.
Soru sormak için açık demi bu yorum olayı ? Sormadan iş yapmam neyse fazla vaktim yok kendi cihazıma yapmıcam bu yüzden öneri alıyorum neyse sağolun

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Soru sormak için açık demi bu yorum olayı ? Sormadan iş yapmam neyse fazla vaktim yok kendi cihazıma yapmıcam bu yüzden öneri alıyorum neyse sağolun
İyi işte önerdim Cm12 yi yukleyebilirsin.

Komandotr

Üye
merhaba arkadaşlar bende s4 mini var android 4.2.2 var gına geldi yükselticemde şimdi bu telefonu pc ye takınca şarj oluyo ama pc telefonu görmüyo sebebi nedir her denilen uygulamayıda yaptım .d bunun başka bi yolu yokmu acep ?

oguzxw

oguzxw

Üye
merhaba arkadaşlar bende s4 mini var android 4.2.2 var gına geldi yükselticemde şimdi bu telefonu pc ye takınca şarj oluyo ama pc telefonu görmüyo sebebi nedir her denilen uygulamayıda yaptım .d bunun başka bi yolu yokmu acep ?
Sakın yukseltme

Komandotr

Üye
niye biraz açıklarmısın ?

oguzxw

oguzxw

Üye
niye biraz açıklarmısın ?
4.4.2 sandıgın gibi iyi degil kasma felan olur ama illa geçicem diyorsan buyur geç kardeşim ben pişman oldum senin gibiydim bende atayım la yüksek sürüm dedim attım 2 gün dönülmedigini ögrendim kendime sövdüm :D

Komandotr

Üye
yo ben 5 i yüklemeyi düşünüyorum .d

Üst Alt