Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

atinali28

atinali28

Üye
Arkadaşlar cihazım rootsuzdu romu yükleyeli 2 hafta oldu bugün 4.4.2 nin rootunu odin ile yükledim ama Samsung yazısında takılıp kalıyor yardımcı olabilirmisiniz.

oguzxw

oguzxw

Üye
Tekrar yükle romu

atinali28

atinali28

Üye
ne yazık ki aynen öyle yaptım diğer türlü olmadı bir türlü.

magnumxx

Üye
gaps ne oluyor ve nasıl yukluyoruz? ayrıca yuklemek zorunlumu? ayrıyetten bu romu yukledıkten sonra nasıl rootlucaz anlamadım konudakı yazı cok ustun koru

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
gaps ne oluyor ve nasıl yukluyoruz? ayrıca yuklemek zorunlumu? ayrıyetten bu romu yukledıkten sonra nasıl rootlucaz anlamadım konudakı yazı cok ustun koru
Konudaki yazı üstün körümü ?
Okuduğunu anlayamamak gibi bir sorunun var gibi görünüyor.
Gerekli bütün bilgiler konuda mevcut.
Konuyu okuyun ve Gereksiz yorum yapmayın.

reflex

reflex

Üye
s5 miniye lollipop çıktı. s4mini ye çıkmayacak son bilgilere göre

magnumxx

Üye
Konu gerçekten çok üstün körü hazırlanılmış. Yani niye bu kadar kapalı bir anlatım kullanılmış anlayamadım.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Konu gerçekten çok üstün körü hazırlanılmış. Yani niye bu kadar kapalı bir anlatım kullanılmış anlayamadım.
Ne istiyorsun nasıl anlatayım. Neyi anlamadın ? 6 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatsam emin ol yine saçma sorular sorarsın.

magnumxx

Üye
Cümlelerinizi gerçekten anlamak çok zor. Şu an bile okumakta güçlük çekiyorum. Sanırım yabancı ülkede yaşıyorsunuz. Neyse edinmem gereken bilgileri edindim. En azından konudaki linklerden faydalandım. Tıklamak zor olmasa gerek dimi :ah

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Cümlelerinizi gerçekten anlamak çok zor. Şu an bile okumakta güçlük çekiyorum. Sanırım yabancı ülkede yaşıyorsunuz. Neyse edinmem gereken bilgileri edindim. En azından konudaki linklerden faydalandım. Tıklamak zor olmasa gerek dimi :ah
Evet Türkiye den yazıyorum anlamaman normal.
Belliki sorunlu bir kişiliğin var.
Okuduğunu anlamaktan bile acizsin.
En azından linklerin link olduğunu fark edebilmişsin buda olumlu bir şey senin açından azmedersen dahada ilerleyebilirsin bu konuda.

• Beğen
Tepkiler: oguzxw ve baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
oguzxw

oguzxw

Üye
Çıksın lolipop ya sonra kitkat a dönüş arayalım çok aksiyonu olur :D

ErSin9006

Üye
Selamlar şarj durumu hakkında akşam 6 gibi taktığım orjinal olmayan usb kablolu fakat şarj girişi orjinal aletle şarj ettim yaklaşık saat 6 bucukdan 10 a kadar yüzde 65 doldu yaklaşık 10dkdır da orjinal general mobile şarj aletini taktım sayaç fırladı yüzde 82 oldu biara şarj durumu ikişer attı sizce ne yapmalıyım şarj konusunda bana gündüz full çakılı telefon lazım e gecede msjlaşıyoruz kısacası kısa zamanda şarj lazım :D

oguzxw

oguzxw

Üye
Selamlar şarj durumu hakkında akşam 6 gibi taktığım orjinal olmayan usb kablolu fakat şarj girişi orjinal aletle şarj ettim yaklaşık saat 6 bucukdan 10 a kadar yüzde 65 doldu yaklaşık 10dkdır da orjinal general mobile şarj aletini taktım sayaç fırladı yüzde 82 oldu biara şarj durumu ikişer attı sizce ne yapmalıyım şarj konusunda bana gündüz fu ll çakılı telefon lazım e gecede msjlaşıyoruz kısacası kısa zamanda şarj lazım :D
Yaninda power bank tasiycan yada sarzli kilif yada deji batarya orj bataryadan %15 daha iyi ve orj kabloyla şarj et telefonu

berke690

berke690

Üye
Arkadaslar bu romu kullaniyorum ikonlari degistirebilir miyim

stuxnet

stuxnet

Üye
Hangi romu öneriyosunuz arkadaşlar ?

Üst Alt