baskahmet
Üye
Hic rom yukleyemem kalayim bundaCM Geç Direk Bi Tane Rom Var Stock Modifiyeli Ona Çok Hızlı Diyorlar 9190'a Gelicek Yakında Onu Yüklersin![]()
Gelsin yukleriz

Hic rom yukleyemem kalayim bundaCM Geç Direk Bi Tane Rom Var Stock Modifiyeli Ona Çok Hızlı Diyorlar 9190'a Gelicek Yakında Onu Yüklersin![]()

Konudaki yazı üstün körümü ?gaps ne oluyor ve nasıl yukluyoruz? ayrıca yuklemek zorunlumu? ayrıyetten bu romu yukledıkten sonra nasıl rootlucaz anlamadım konudakı yazı cok ustun koru
Bencede çıkmasın zaten millet meraktan yükleyecek sonra pişman olacaks5 miniye lollipop çıktı. s4 e çıkmayacak son bilgilere göre

Ne istiyorsun nasıl anlatayım. Neyi anlamadın ? 6 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatsam emin ol yine saçma sorular sorarsın.Konu gerçekten çok üstün körü hazırlanılmış. Yani niye bu kadar kapalı bir anlatım kullanılmış anlayamadım.
Evet Türkiye den yazıyorum anlamaman normal.Cümlelerinizi gerçekten anlamak çok zor. Şu an bile okumakta güçlük çekiyorum. Sanırım yabancı ülkede yaşıyorsunuz. Neyse edinmem gereken bilgileri edindim. En azından konudaki linklerden faydalandım. Tıklamak zor olmasa gerek dimi![]()
Çıkmasıns5 miniye lollipop çıktı. s4mini ye çıkmayacak son bilgilere göre

Hepsı konuda mevcutgaps ne oluyor ve nasıl yukluyoruz? ayrıca yuklemek zorunlumu? ayrıyetten bu romu yukledıkten sonra nasıl rootlucaz anlamadım konudakı yazı cok ustun koru

Yaninda power bank tasiycan yada sarzli kilif yada deji batarya orj bataryadan %15 daha iyi ve orj kabloyla şarj et telefonuSelamlar şarj durumu hakkında akşam 6 gibi taktığım orjinal olmayan usb kablolu fakat şarj girişi orjinal aletle şarj ettim yaklaşık saat 6 bucukdan 10 a kadar yüzde 65 doldu yaklaşık 10dkdır da orjinal general mobile şarj aletini taktım sayaç fırladı yüzde 82 oldu biara şarj durumu ikişer attı sizce ne yapmalıyım şarj konusunda bana gündüz fu ll çakılı telefon lazım e gecede msjlaşıyoruz kısacası kısa zamanda şarj lazım![]()
Tema bölümüne gir seçenekler simgeler istediğin icon pack yükleyip değiştirebilirsin.Arkadaslar bu romu kullaniyorum ikonlari degistirebilir miyim