Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

oguzxw

oguzxw

Üye
Cm 12.1,deyim ben ama Galeri Dosyalarim Kamera klavye hepsi vs hepsi baska benim sikayetim cm 12 de ayarlar bolumu hep ayni kamera galeri ve dosyalarim bolumu idi onlari degistirdim olay bitti. Sarza gelince ben cok gorusme yapiyorum disari cikacagim zaman sarza koyup cikiyorum yani hic denemedim sarz ne kadar gider vs diye

Kardesim senin fikrin tabikide s4 minin varken s5 mini alman cokta mantikli gelmedi bana s5 mini civarinda olan g2 hatta g3 u arastir derim ben.
G2 olabilir g3 çok ısınıyor zaten :D onu almam bile

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
baskahmet

baskahmet

Üye
Cm 12.1,deyim ben ama Galeri Dosyalarim Kamera klavye hepsi vs hepsi baska benim sikayetim cm 12 de ayarlar bolumu hep ayni kamera galeri ve dosyalarim bolumu idi onlari degistirdim olay bitti. Sarza gelince ben cok gorusme yapiyorum disari cikacagim zaman sarza koyup cikiyorum yani hic denemedim sarz ne kadar gider vs diye

Kardesim senin fikrin tabikide s4 minin varken s5 mini alman cokta mantikli gelmedi bana s5 mini civarinda olan g2 hatta g3 u arastir derim ben.
Ayarlsri temalar ile degistirebilirsin abi

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Ayarlsri temalar ile degistirebilirsin abi
Ayarlarin renginden bahsetmiyorum genel olarak ayarlari cok kotu cm nin sekmeli yapabilirler ve tablolu cok zor degil ama yillarca ayni ve tekefondaki en onemli hatta en cok kullandigimiz kisim o yuzden onem verilmesi gerekiyor diye dusunuyorum ama cm de boyle bir calisma yok

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Aldımmı Yavaşlamicagı İçin Rom'a Gerek Yok :D
Benim arkadasta var root atmadi ve ram hep 990 ve fazlasinda root atsa ayrica bazi kullanmadigi uygulamalari silse belki rahatlar ama o sevmiyor root ve rom islerini ama telden cok sikayetci yavas ve agir diyor bil istedim.

oguzxw

oguzxw

Üye
Benim arkadasta var root atmadi ve ram hep 990 ve fazlasinda root atsa ayrica bazi kullanmadigi uygulamalari silse belki rahatlar ama o sevmiyor root ve rom islerini ama telden cok sikayetci yavas ve agir diyor bil istedim.
Ne Alcagımı Şaşırdım :D

baskahmet

baskahmet

Üye
Abi 1 saattir romlarla ugrasiyorum ya
Cm12 guncelledim telefonu actim sistem arayuzu durdu dedi hep islem yapamadim
S5 v2. 5 yukledim bende bi bilgin varmi
Wipe cache yapip cm12 yi guncellemistim

oguzxw

oguzxw

Üye
Abi 1 saattir romlarla ugrasiyorum ya
Cm12 guncelledim telefonu actim sistem arayuzu durdu dedi hep islem yapamadim
S5 v2. 5 yukledim bende bi bilgin varmi
Wipe cache yapip cm12 yi guncellemistim
Bişey Yapmadan Güncellicen Olm O Zaten Kendisi Yapıyordu... S5 Romdamı Kalcan Artık :D

baskahmet

baskahmet

Üye
Bişey Yapmadan Güncellicen Olm O Zaten Kendisi Yapıyordu... S5 Romdamı Kalcan Artık :D
Yok iste oto guncellemedi restart atti bende bi ise giristim isin icinden cikamadim
Bi bilgim yok iyi giderse kaliriz

oguzxw

oguzxw

Üye
Yok iste oto guncellemedi restart atti bende bi ise giristim isin icinden cikamadim
Bi bilgim yok iyi giderse kaliriz
CM Geç Direk Bi Tane Rom Var Stock Modifiyeli Ona Çok Hızlı Diyorlar 9190'a Gelicek Yakında Onu Yüklersin :D

Üst Alt