Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

ErSin9006

Üye
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Son cm12 romunu dün yüklemiştim hata alınca Rusya 4.4.2 (GT-I9190) – Kasım 2014 romunu kurayım dedim açılmadı telefon Türkiye 4.2.2 (GT-I9190) – Şubat 2014 bu romu yükleyim derken faild aldım ve telefon şuanda Firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again. hatası geliyor nasıl düzeltecem

oguzxw

oguzxw

Üye
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Son cm12 romunu dün yüklemiştim hata alınca Rusya 4.4.2 (GT-I9190) – Kasım 2014 romunu kurayım dedim açılmadı telefon Türkiye 4.2.2 (GT-I9190) – Şubat 2014 bu romu yükleyim derken faild aldım ve telefon şuanda Firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again. hatası geliyor nasıl düzeltecem
Telefonu Download moduna al son çıkan 2015 tabanlı rusya stock romu indir (sonu coc1li) odin ile at

ErSin9006

Üye
yardımcı olacak yok mu uygun romu bulamıyorum

ErSin9006

Üye
çok geç yüklüyor sağlam link varmı sizde ?

ErSin9006

Üye
kardeşim sonunda açıldı verdiğin romla telefon teşekkürler bu romla ilgili bi kaç gün kullanacağım fakat cm12 kullanmak istiyorum tekrar kursam sorun olur mu?

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sonunda açıldı verdiğin romla telefon teşekkürler bu romla ilgili bi kaç gün kullanacağım fakat cm12 kullanmak istiyorum tekrar kursam sorun olur mu?

Sorun olmaz kullanabilirsin ama üzerine 4.2.2 romunu kurmaya çalışma

sozer

Üye
arkadaşlar cm12.1 kamerasıyla ilgili googleplaydan cmapp indirdikten sonra cameranext indirince tüm kamera sorunu bu kamera programıyla çözülüyormuş xda da yazıyor bende cm12.1 yüklü olmadığı için deneyemedim.
deneyen olursa burada yazabilirmi.

oguzxw

oguzxw

Üye
arkadaşlar cm12.1 kamerasıyla ilgili googleplaydan cmapp indirdikten sonra cameranext indirince tüm kamera sorunu bu kamera programıyla çözülüyormuş xda da yazıyor bende cm12.1 yüklü olmadığı için deneyemedim.
deneyen olursa burada yazabilirmi.
Deniyorum ama okuldayim net paketimi astim artik 1-2 saate yazarim
Cmapps indirdimde cameranext yok

sozer

Üye
Deniyorum ama okuldayim net paketimi astim artik 1-2 saate yazarim
Cmapps indirdimde cameranext yok

bu çalışıyormu denermisin

oguzxw

oguzxw

Üye
Tamam deniyim bi
Sorunsuz bu kamera cok iyi cekiyo
Link2sd ile sistem uygulamasi yaptim bunu kullancam hep

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Tamam deniyim bi
Sorunsuz bu kamera cok iyi cekiyo
Link2sd ile sistem uygulamasi yaptim bunu kullancam hep
Ho :) oguz bu arada browserlarda gezinemiyorum sayfalarda telefon çöktü diyor s5 v4 de bu sorun oldumu sende

• Beğen
Tepkiler: oguzxw

sozer

Üye
f4k kernel yükleniyormu bu cm12.1 e

Hasand.

Hasand.

Üye
s4 minım olsa denerdim teşekkurler

baskahmet

baskahmet

Üye
Officiale f4k kernel yukledim adam yapiyor yani :)

Üst Alt