Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

rasmusen.17

Üye
4 mayıs yanı bugunun guncellemesını yaptım ama sureklı google apps duruyo ana ekranda google aramada falan konmuyor nasıl duzelticem bunu sureklı hata alıyorum?
Kardeşim bugünden itibaren çalışmalara cm 12.1 üzerinden devam edilmektedir. Son sürüm android 5.1.x tabanlı olduğundan uygun gapps yüklenmeli buyur link:
Kurulumda sorun yaşayanlar yedeklerini alıp son sürümü ve uygun gapps paketini temiz kurulum yapabilir.

Tavsiye: Verdiğim gapps linkinde farklı paketler mevcut ben mini modular olanın düzenlenmiş halini kullanıyorum WinRAR ile açıp kullanmadığınız uygulamaları içerisinden silebilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve baskahmet

baskahmet

baskahmet

Üye
Kardeşim bugünden itibaren çalışmalara cm 12.1 üzerinden devam edilmektedir. Son sürüm android 5.1.x tabanlı olduğundan uygun gapps yüklenmeli buyur link:
Kurulumda sorun yaşayanlar yedeklerini alıp son sürümü ve uygun gapps paketini temiz kurulum yapabilir.

Tavsiye: Verdiğim gapps linkinde farklı paketler mevcut ben mini modular olanın düzenlenmiş halini kullanıyorum WinRAR ile açıp kullanmadığınız uygulamaları içerisinden silebilirsiniz.
Ne zamandır görünmüyodun ortalıklarda kardeş :)
Cm 12. 1 demisin sen veya hangi romdasn

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

5.1 gaps mı yüklenecek konuya ekliyim.

baskahmet

baskahmet

Üye
5. 1 in gappsı bu abi 5. 0. 2 ile alakası yok anladığım kadarıyla arkadaş bilgi vermek istemiş

Nightly güncellemelerinde 12. 1 gözüküyor o sürümden devam edicekler sanırım
Güncellemeyi yaparken 5. 1 gappsı yüklemeniz lazım eğer 5. 0. 2 den 5. 1 e geçecekseniz

Son düzenleme:

rasmusen.17

Üye
Ne zamandır görünmüyodun ortalıklarda kardeş :)
Cm 12. 1 demisin sen veya hangi romdasn
Cm 12 ile stock arası gidip geldim. Cm 12 güzel ancak kamera benim için önemli o yüzden stock roma dönüyorum belirli bir zaman sonra her ikisini de tavsiye ederim. Cm 12.1 bugün çıktı henüz denemedim ama Cm 12 ile çok benzer olduğuna eminim.

Yorum: Lolipop sürümlerinde android 5.1.1 öncesi sürümlerde hep belirli başlı hatalar oldu. Google dahi bu hataları yeni yeni çözüyor. Samsung official gelir mi bekleyip göreceğiz ama gelmese de Cm 12.1 snapshot sürümlerinden sonra güzel bir kullanıcı deneyimi yaşayacağımızı düşünüyorum. O zamana kadar çok sık rom değiştirip kurman daha önce de söyledim telefondan sıkılmana neden olabilir sabırlı olmak lazım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Cm 12 ile stock arası gidip geldim. Cm 12 güzel ancak kamera benim için önemli o yüzden stock roma dönüyorum belirli bir zaman sonra her ikisini de tavsiye ederim. Cm 12.1 bugün çıktı henüz denemedim ama Cm 12 ile çok benzer olduğuna eminim.
Bende şu anda s5 v4 romundayım s6 uygulamalı 5 gündür
Pc bozuldu stock da atamıyorum :)

berke690

berke690

Üye

Oncellikle tesekkur verdigin linkten gappsi indirip tekrar stock atip romu ve gappsi mi kurmam lazim yoksa direk gappsi kursam duzelir mi?
Abi guncllemeyi yaptim bugunun ama gappsta durdu hatadi aliyorum surekli 5.1.1 in gapsini direk recoveryden yuklesem olur mu yoksa stok atip rom ve gappsimi yukliyim?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Oncellikle tesekkur verdigin linkten gappsi indirip tekrar stock atip romu ve gappsi mi kurmam lazim yoksa direk gappsi kursam duzelir mi?

Abi guncllemeyi yaptim bugunun ama gappsta durdu hatadi aliyorum surekli 5.1.1 in gapsini direk recoveryden yuklesem olur mu yoksa stok atip rom ve gappsimi yukliyim?

SAdece gaps yeterli olur heralde ama
cm romunu yukle ustunede gaps yukle 2 dk filan suruyor zaten.

rasmusen.17

Üye
Bu romdamısın kardesim izlenimlerin neler
Hayır henüz CM 12.1 kurmadım. CM 12 ile gözle görülür pek fark olmaz ama birçok önemli güncelleme içeriyor. RAM sızıntısı sorunu çözüldü mesela...

oguzxw

oguzxw

Üye
Cm 12.1 nasıl olmuş hızlımı kullanan biri yorum atarsa sevinirim

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: oguzxw
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler sorunu cozdum

tesekkurler sorunu cozdum
google uygulamalarından kullanmadıklarım var mesela google+ falan bunları telefonumdan nasıl kaldırabilirim?

Root explorer kullanabilirsin.

berke690

berke690

Üye
Root explorer kullanabilirsin.
abi bide uygulamalara root izni veremiyorum super su ya giriyorum kod guncellenmeli diyor guncelle diyorum sureklı guncellenemedi diyor ne yapmam lazım guncellemek için?

Üst Alt