baskahmet
Üye
Yüklesin de telefonu brıck olsunHmm Mantıklı, tamam yukleyebilirsin.

Yüklesin de telefonu brıck olsunHmm Mantıklı, tamam yukleyebilirsin.

Yüklesin de telefonu brıck olsun![]()
Telefon rom manyagi oldu. LG G4 du uygun bir fiyat ile alana kadar s4 nini ile ugrasmaya devam. Dun en son bu romu yukledim 30 nisan tarihli bugun ku 1 mayis guncellemesini indirdim guncelle dedim telefon recovery modunda yeniden basladi ama guncellemeyi yuklerken hata verdi yuklemedi neden acaba bilgisi olan varmi arkadaslar.
Hocam elle yukleyince simdiki ayarlarim gider mi acaba.Konuda anlatıldığı gibi indirip elle yukleme yapin.
Hocam elle yukleyince simdiki ayarlarim gider mi acaba.

samsung seslerini yüklemek mümkün mu
nasıl yukleyecez anlatırmısınCihazın rootlu zaten istedigin sesi yukliyebilirsin.
nasıl yukleyecez anlatırmısın
Hocam bu romu kurdum gerek sarj olsun gerek görünüş olsun cok memnunum ama kamera cok sorun cikartiyor surekli kamera bulunamadi hatasi veriyor ya da goruntu oldugu halde resim cekmiyor ne yapmam gerek
Camera360 kullandim o da sorun cikardi onerdiginiz bi uygulama var miKamera sorunlu
farklı kamera uygulamalarini kullanabilirsiniz.
Zkamera uygulamasına bı goz atCamera360 kullandim o da sorun cikardi onerdiginiz bi uygulama var mi
Camera360 kullandim o da sorun cikardi onerdiginiz bi uygulama var mi
a better camera kullanabilirsinCamera360 kullandim o da sorun cikardi onerdiginiz bi uygulama var mi
Güncellemeyi konudaki gibi kurunMerhaba Arkadalar cm12 kurdum güncelleme var dedi güncellemeyi indirdim ve yeniden başlat dediğimde hata veriyor ve telefon yeniden başlatılıyor sorun çözümü varmıdır ?