Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

atinali28

atinali28

Üye
Telefon rom manyagi oldu. LG G4 du uygun bir fiyat ile alana kadar s4 nini ile ugrasmaya devam. Dun en son bu romu yukledim 30 nisan tarihli bugun ku 1 mayis guncellemesini indirdim guncelle dedim telefon recovery modunda yeniden basladi ama guncellemeyi yuklerken hata verdi yuklemedi neden acaba bilgisi olan varmi arkadaslar.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Telefon rom manyagi oldu. LG G4 du uygun bir fiyat ile alana kadar s4 nini ile ugrasmaya devam. Dun en son bu romu yukledim 30 nisan tarihli bugun ku 1 mayis guncellemesini indirdim guncelle dedim telefon recovery modunda yeniden basladi ama guncellemeyi yuklerken hata verdi yuklemedi neden acaba bilgisi olan varmi arkadaslar.

Konuda anlatıldığı gibi indirip elle yukleme yapin.

• Beğen
Tepkiler: atinali28
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: atinali28
baskahmet

baskahmet

Üye
bahadır abi güzel kamera uygulaması yokmu ya Samsung kamerası olsa ve s health olsa direk cm geçicem bunları yükleyebilir mıyız daha doğrusu varmı iyi kamera

bedrama

Üye
samsung seslerini yüklemek mümkün mu

sanallan43

Üye
Hocam bu romu kurdum gerek sarj olsun gerek görünüş olsun cok memnunum ama kamera cok sorun cikartiyor surekli kamera bulunamadi hatasi veriyor ya da goruntu oldugu halde resim cekmiyor ne yapmam gerek

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu romu kurdum gerek sarj olsun gerek görünüş olsun cok memnunum ama kamera cok sorun cikartiyor surekli kamera bulunamadi hatasi veriyor ya da goruntu oldugu halde resim cekmiyor ne yapmam gerek

Kamera sorunlu
farklı kamera uygulamalarini kullanabilirsiniz.

berke690

berke690

Üye
4 mayıs yanı bugunun guncellemesını yaptım ama sureklı google apps duruyo ana ekranda google aramada falan konmuyor nasıl duzelticem bunu sureklı hata alıyorum?

sado57t

Üye
Merhaba Arkadalar cm12 kurdum güncelleme var dedi güncellemeyi indirdim ve yeniden başlat dediğimde hata veriyor ve telefon yeniden başlatılıyor sorun çözümü varmıdır ?

baskahmet

baskahmet

Üye
Merhaba Arkadalar cm12 kurdum güncelleme var dedi güncellemeyi indirdim ve yeniden başlat dediğimde hata veriyor ve telefon yeniden başlatılıyor sorun çözümü varmıdır ?
Güncellemeyi konudaki gibi kurun

Üst Alt