ParTaa
Üye
Aynen en son onu denedim düzeldi teşekkür ederimKonuda verdiğim supersu dosyasını yukledınız mi?
Aynen en son onu denedim düzeldi teşekkür ederimKonuda verdiğim supersu dosyasını yukledınız mi?
Bende simdi cwm var philip tpuch ustune nasil kurrarim.Wipe cache yapip romu kur ustune eger olmazsa stock atip son surumu yukle
Valla ben cwm ile cok denemistim ilk kurarken sorun oldu bende pwilz touch kullaniyorum ben baskaahmet hocaminda tavsiyesiyle cozdum
Odinden flashlaBende simdi cwm var philip tpuch ustune nasil kurrarim.
Bende simdi cwm var philip tpuch uWipe cache yapip romu kur ustune eger olmazsa stock atip son surumu yukle
Valla ben cwm ile cok denemistim ilk kurarken sorun oldu bende pwilz touch kullaniyorum ben baskaahmet hocaminda tavsiyesiyle cozdum
Bu odin olaylarini hic sevmiyom stock at falan tele bisey olucak diye elim ayagim titriyo amkOdinden flashla
Dogru duzgun konuş! Forum ortamindasinBende simdi cwm var philip tpuch u
Bu odin olaylarini hic sevmiyom stock at falan tele bisey olucak diye elim ayagim titriyo amk
Oyle deme korkuyom yaa. Sonra babam parca pincik etcek tele birsey olursa .Dogru duzgun konuş! Forum ortamindasin
Odinden recovery dosyasini flashlaman lazim
Atabilirsin neden kurmuyorsun kiOyle deme korkuyom yaa. Sonra babam parca pincik etcek tele birsey olursa .
Sence deniyimmi cwm 6.45 ten cm 12 nin yenisini atmayi
İndir wipe cache yap ve yükleRomun son hali nasıl kurucamda yorumlarınızı alalım
Nasil kurulacağını sormadım yanlış anladın galibaSon güncelleme de baya değişiklik var galiba
İndir wipe cache yap ve yükle

Nasil kurulacağını sormadım yanlış anladın galiba![]()

Ben kullanıyordum 2 gun once stock dondumcm12 romunu kullanan varmı hala
Tamam bende dusunuyorumBen kullanıyordum 2 gun once stock dondum
Yine cm12 çok iyi tavsiye ederim

Sarj stockta da ayni cm12 de de ayniSarj durumu nasilki![]()
Tamam tesekkurlerSarj stockta da ayni cm12 de de ayni
fu ll oyun oynarsam 3 saat ekran suresi
Normal kullanirsam 4-5 saat ekran suresi

Evet build prop kodu varSanal tuslari acabiliyir muyuz?