Ultraslan8
Üye
Ama su senin kullandigin durum cubugu simgeleri lg tarzindaki onlari nasil yapildigini bilmiyodum bende gece ugrasmak istemedim dondum tekrarBoyle yapacagini biliyordum
Ama su senin kullandigin durum cubugu simgeleri lg tarzindaki onlari nasil yapildigini bilmiyodum bende gece ugrasmak istemedim dondum tekrarBoyle yapacagini biliyordum
Gece sence herkes acik olacak miydiAma su senin kullandigin durum cubugu simgeleri lg tarzindaki onlari nasil yapildigini bilmiyodum bende gece ugrasmak istemedim dondum tekrar
Simdi tarif edersen yedek alip kurabilirim kardesimGece sence herkes acik olacak miydi
Simdi solesen hadi neyse yardim ederdim ama gece yardim bekliyorsun
Ne istiyorsun?Simdi tarif edersen yedek alip kurabilirim kardesim
Ne istiyorsun?
ZenfoneUI CM12 v1.1 - MaxiCep burdaki temayi yukle ve durum cubugunu aktif et
Bunun gibi olcak yani istedigim zaman deistirebilcem bide ikonlarda lg tarzi filan olcak yapilabilirmi
Ordaki temayi yukleyince ustteki sinyal iconu filandami oyle oluyor bu arada tesekkurlerZenfoneUI CM12 v1.1 - MaxiCep burdaki temayi yukle ve durum cubugunu aktif et
Benim durum cubugu ve statusbar boyle suan
Yok onu xposed ile yaptimOrdaki temayi yukleyince ustteki sinyal iconu filandami oyle oluyor bu arada tesekkurler
Onu nasil yapiyoruz kardesimYok onu xposed ile yaptim
Flat style bar moduluyle cok kolay bir sekilde yapabilirsinOnu nasil yapiyoruz kardesim
Tamam tesekkurler bide bu ststusbari girdigin her uygulamanin rengine alma modulune baktim ise yaramiyoFlat style bar moduluyle cok kolay bir sekilde yapabilirsin
Bende programsiz bazi uygyulamalarda kendiliginden oluyorTamam tesekkurler bide bu ststusbari girdigin her uygulamanin rengine alma modulune baktim ise yaramiyo
Biliyotum azilarda oluyo ama facebook messenger de filan olmuyoduBende programsiz bazi uygyulamalarda kendiliginden oluyor
Roma gecmek istiyorsan gonlun rahat olsunBiliyotum azilarda oluyo ama facebook messenger de filan olmuyodu
Sarj durumu nasil pekiRoma gecmek istiyorsan gonlun rahat olsun
Arama yi da denedim. Ses karsi tarafa net gidiyor. Ses de bize net geliyor. Ram cok kullanmiyor ve kasmiyor.
Bugun sabahtan beri yogun kullaniyorum.Sarj durumu nasil peki
Guzelmis denicem yedegimi alip ama stock yedegini nasi aligoduk uzun zamandir yedek almiyorum unuttumBugun sabahtan beri yogun kullaniyorum.
Cwm gir backup restore de backup sd cart1 de yedegin alinir. Rom yedegin.Guzelmis denicem yedegimi alip ama stock yedegini nasi aligoduk uzun zamandir yedek almiyorum unuttum
Güncellemeden sonra supersu hata vermeye başladı ve bı turlu duzeltemedim