Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
aslında yayımcı dalga geçiyor resmen isterse fix halin de güncellemeleri yayınlar ama indirin ve kurun diyor :) ben uzun zamandır lolipop kurmuyom elimde 4.4.4 miui rom var onunla takılıyorum :)

Bence su anda gayet stabıl ve kullanılabılır.
Yani hergun guncelleme cıkıyor diye yuklemek gerekmıyor :)

• Beğen
Tepkiler: kaptan23

reflex

reflex

Üye
Bence su anda gayet stabıl ve kullanılabılır.
Yani hergun guncelleme cıkıyor diye yuklemek gerekmıyor :)
Android 5 genel anlamda içinde çoğu şeyi barındırıyor ama fix biran olucak bişi değil bence cm11 hala fixleniyo ve stock romda ya 4.4 4 çıkar yada çıkarsa lollipop çıkar.

Cem.cevik2

Üye
H ve h+ yı kapanmak için girilen kod neydi

Cem.cevik2

Üye
Hayır ya 3G ye geçmek için h ve h+yüksek Veri oluyo düz 3G istiyorum ben

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Hayır ya 3G ye geçmek için h ve h+yüksek Veri oluyo düz 3G istiyorum ben

H+ zaten Internette veri trafiği kullandığında oluyor. Normalde h oluyor.

Bahsettıgın gibi bir kod duymadım hıc.

cixx_bg

cixx_bg

Üye
Arkadaşlar CM12 Touchwiz Lollipop Theme arıyorum. şu an Google plasyde olan 1.15.2 sürümünün apk dosyasını arıyorum.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar CM12 Touchwiz Lollipop Theme arıyorum. şu an Google plasyde olan 1.15.2 sürümünün apk dosyasını arıyorum.

1.0 sürümü forumda mevcut bahsettıgın sürüm piyasada yok şu an olursa eklerim sıteye

cixx_bg

cixx_bg

Üye
1.0 sürümü forumda mevcut bahsettıgın sürüm piyasada yok şu an olursa eklerim sıteye

v1.0 kullanıyorum, eklenirse iyi olur ve icon simgleri büyük duruyor cm12 de, stock rom daki gibi ufaltılması daha hoş ve kibar bir görüntü olur, bunu nasıl yaparız. birde menülerde arka fon beyaz, bunu kaybedemeyiz mi ?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
v1.0 kullanıyorum, eklenirse iyi olur ve icon simgleri büyük duruyor cm12 de, stock rom daki gibi ufaltılması daha hoş ve kibar bir görüntü olur, bunu nasıl yaparız. birde menülerde arka fon beyaz, bunu kaybedemeyiz mi ?

Farklı bir launcher kullanarak ıcon boyutunu küçültebilirsin.

sozer

Üye

Blackmart yükle
Onda arattırırsan bulursun

cixx_bg

cixx_bg

Üye
beyler 4 gündür kullanıyordum. meğersem dışarıdan aranamıyormuşum. rom da sorun var sanırım. ben araya biliyorum. bazen bir şeyler durduruldu diye ekrana hata geliyordu. dışarıdan aranırken geliyormuş. evde farklı telden denedim ararken çalıyor görünüyor fakat benim tel çalmıyor. orijinal 4.4.2 ye döndüm. custom rom güzel fakat icon görselliği çok çakma duruyor. samsung touchwiz arayuzu gibi HD icon yok ve iconlar kibar durmuyor. daha büyük duruyor. bu yönden eksi verdim

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
beyler 4 gündür kullanıyordum. meğersem dışarıdan aranamıyormuşum. rom da sorun var sanırım. ben araya biliyorum. bazen bir şeyler durduruldu diye ekrana hata geliyordu. dışarıdan aranırken geliyormuş. evde farklı telden denedim ararken çalıyor görünüyor fakat benim tel çalmıyor. orijinal 4.4.2 ye döndüm. custom rom güzel fakat icon görselliği çok çakma duruyor. samsung touchwiz arayuzu gibi HD icon yok ve iconlar kibar durmuyor. daha büyük duruyor. bu yönden eksi verdim

Wıpe yapmadan guncelledıysen olabılır.
Bende kullanıyorum herhangı bir sorun yok romda

cixx_bg

cixx_bg

Üye
wipe data reset falan hepsini yaptım. sürekli romlar kuruyorum ilk defa başıma geldi bu rom da ve rom un bahsettiğim gibi daha göze hitap etmesi için touchwiz teması gibi HD görüntü ve iconalrın ufaltılması daha güzel olur.
arkadaşlar mantıklı olarak bu işle uğraşan arkadaşlar S5 Stock rom üzerinde çalışmalrını sürdürüm s4 mini için custom rom yapsalar daha mantıklı. samsung un kendi katmış olduğu özelliklerde tam randımanlı çalışır uyarlandıktan sonra. nasıl yapıldığını bilsem CM12 romuyla falan uğraşmam. direk olarak s5 in stock romunu uyarlarım

sozer

Üye
wipe data reset falan hepsini yaptım. sürekli romlar kuruyorum ilk defa başıma geldi bu rom da ve rom un bahsettiğim gibi daha göze hitap etmesi için touchwiz teması gibi HD görüntü ve iconalrın ufaltılması daha güzel olur.
arkadaşlar mantıklı olarak bu işle uğraşan arkadaşlar S5 Stock rom üzerinde çalışmalrını sürdürüm s4 mini için custom rom yapsalar daha mantıklı. samsung un kendi katmış olduğu özelliklerde tam randımanlı çalışır uyarlandıktan sonra. nasıl yapıldığını bilsem CM12 romuyla falan uğraşmam. direk olarak s5 in stock romunu uyarlarım
Ne yazıkki öyle kolay olmuyor o iş
önce s4 mini için temel yapı oluşturulduktan sonra üzerine diğerleri inşa ediliyor
google android 5.1 i yayınladı yakında s4 mini içinde üzerine çalışmalar başlar

cixx_bg

cixx_bg

Üye
CM nin romlarida iyi fakat gorsellik cakma geliyor bana, daha orjinal yapilmali

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

sozer

Üye
yeni bir program buldum
daha önce kullanan oldumu bilmiyorum

Program cm12 güncellemeye yarıyor
normalinden farkı bütün romu değilde ne kadar lazımsa o kadarını indiriyor
mesela ben en son güncellemeyi indir dediğimde yalnızca 6 mb indirip güncelleme yaptı
günlük güncellemek isteyen arkadaşlara tavsiyemdir.
Kullanımı çok basit.
Enson yüklediğiniz romu dahili hafızaya atıyor ve programı açıp yüklediğiniz rom dosyasını seçiyorsunuz.
gerisini kendi hallediyor.
Kullanımı ile ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.

Üst Alt