ErSin9006
Üye
Tekrar yükle romuArkadaşlar dün indirdiğim güncelleme ile romu kurdum fakat kurulum çok kısa sürdü şimdi telefonu kapat aç yaptım uygulamalar optimize ediliyor dedi bunu 3-4 seferdir yapıyor şöyleki: ilk yüklemede 127 uygulama optimize ediliyor dedi sonra 100 uygulama sonra 97 uygulama dedi şuanda 97 de kaldı yüklemeyi yapıyor telefon açılınce tekrar başa dönüp tekrar optimasyon yapıyor yardımcı olabilir misiniz acil?
Arkadaşlar dün indirdiğim güncelleme ile romu kurdum fakat kurulum çok kısa sürdü şimdi telefonu kapat aç yaptım uygulamalar optimize ediliyor dedi bunu 3-4 seferdir yapıyor şöyleki: ilk yüklemede 127 uygulama optimize ediliyor dedi sonra 100 uygulama sonra 97 uygulama dedi şuanda 97 de kaldı yüklemeyi yapıyor telefon açılınce tekrar başa dönüp tekrar optimasyon yapıyor yardımcı olabilir misiniz acil?
tamm şu 68 i de yapsın düzelmezse öyle deneyim
düzeldi de google play çalışmayı durdurdu ya da bağlantı yok tekrar dene diyip duruyor önbelliği vs temizledm ama gene aynı kaldırıp yükledimde ayrıca
bahadır şöyleki zaten güncellemeleri otomatik telefondan yükleyemiyordum böyle 3-4 haftada bir hafıza kartından yüklüyordum wipe yapmadan sorunsuzdu zaten 2 ya da 3 kere öyle yükledim şimdi tekrar en başa dönüp yüklemek istemiyorum.. evet dediğin oluyordu donmayı bırak fılash açık kalıyordu çekmiyordu farklı kamera proğramı yüklemiştim hatta
HTCM9 Kamera İle Sorun Hiç KalmıyorEn başa donecek birsey yok yüklemeyi yap, telefon sifirlama filan olmuyor telefon direkt açılıyor 3 dk alır.
Ayrica devamlı wipe yapnadan guncelleme yapiyorsan sorunlarin artabilir tabiki titanium ile uygulama yedeğini alıp wipe yaparsan daha sağlıklı olur.
Kamera dediğim gibi ekrana dokunup odaklama yaparsaniz donmuyor.
Bahadır abi romdan görüntüler atabilirmisin sen süper yapıyon romu
Abi Nova Launcheri Niye Kullanıyon ? Aynı Launcher CM Nin Kendisinde Var Zaten Bide CM-12.1 İçin Üssteki Pil Simgesini Degiştiricek Bi Şey Biliyormusun Abi ?Görüntüde suanda pek değişik birsey yok
Tema
Cm11/cm12 - iFruit CM12/12.1 Theme v1.0 - MaxiCep
Launcher
Nova Launcher Prime v#materinova.30 (Patched/Proper) - MaxiCep
Flat style bar ile değiştir xposed lazımAbi Nova Launcheri Niye Kullanıyon ? Aynı Launcher CM Nin Kendisinde Var Zaten Bide CM-12.1 İçin Üssteki Pil Simgesini Degiştiricek Bi Şey Biliyormusun Abi ?
Abi Nova Launcheri Niye Kullanıyon ? Aynı Launcher CM Nin Kendisinde Var Zaten Bide CM-12.1 İçin Üssteki Pil Simgesini Degiştiricek Bi Şey Biliyormusun Abi ?
Pardon Fotoya Bakamdan Yorum AtmışımNova launcherle cm nin launcheri aynı mi? Rüyanda gördün herhalde alakası yok
Pil için xposed gerekli ama 12.1 de sorunlu.
Adamda cm var beyler dağılınPardon Fotoya Bakamdan Yorum Atmışım
Benim Telden Görüntüler
Asus ZenLauncher
Asus Weather Widget (Birazdan HTC M9'unkini Kurcam)
HTC One M9 Klavye
HTC One Kamera
Ve Daha Fazlası Var Telefon Jet Gibi Ve Görseli Harika Daha Çok Şey Eklicem Zenfone Müzik Çaları Hata Felan Vermeye Başlarsa M9 Müzik Çaları Atıcam
Htc one kamerayı kaldırdımsorunluydu videoda çekmiyordu
M9 weather widgetide bozuktu
M9 Video Playeri Ile Muzik Çalarını kullanıyorum
telefon harika oldu görsel açıdan
Eee cm konusu me bekliyon sence güzel olmamışmı görünüşAdamda cm var beyler dağılın
Güzel güzel m9 uyg nerden buldnEee cm konusu me bekliyon sence güzel olmamışmı görünüş
Internetten hepsi cm istiyo cm candırGüzel güzel m9 uyg nerden buldn
Asus launcher güzel bende kullanıyordumInternetten hepsi cm istiyo cm candırasusun ana ekranı weather widgeti m9 un klavyesi ve müzik çaları yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?