sozer Üye oguzxw' Alıntı: Herşeyi çok stabil kullanıyorum ben geçiceksen pişman olmassın Genişletmek için tıkla ... yeni batarya ile kullanıcam sorun olmaz değilmi
oguzxw' Alıntı: Herşeyi çok stabil kullanıyorum ben geçiceksen pişman olmassın Genişletmek için tıkla ... yeni batarya ile kullanıcam sorun olmaz değilmi
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi sozer' Alıntı: yeni batarya ile kullanıcam sorun olmaz değilmi Genişletmek için tıkla ... Batarya yeniyse birkac ay beklemen gerekir.
sozer' Alıntı: yeni batarya ile kullanıcam sorun olmaz değilmi Genişletmek için tıkla ... Batarya yeniyse birkac ay beklemen gerekir.
sozer Üye Bahadir_fb' Alıntı: Batarya yeniyse birkac ay beklemen gerekir. Genişletmek için tıkla ... önce stock lamı kullanayım sonramı geçeyim
Bahadir_fb' Alıntı: Batarya yeniyse birkac ay beklemen gerekir. Genişletmek için tıkla ... önce stock lamı kullanayım sonramı geçeyim
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi sozer' Alıntı: önce stock lamı kullanayım sonramı geçeyim Genişletmek için tıkla ... Direkt kullanabilirsin yeni eski farketmez
sozer' Alıntı: önce stock lamı kullanayım sonramı geçeyim Genişletmek için tıkla ... Direkt kullanabilirsin yeni eski farketmez
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi sozer' Alıntı: kamerası sorunluydu hala aynımı aynı ise kamera programı hangisini kullanmalıyım Genişletmek için tıkla ... Zcamera yada retrica kullanabilirsiniz.
sozer' Alıntı: kamerası sorunluydu hala aynımı aynı ise kamera programı hangisini kullanmalıyım Genişletmek için tıkla ... Zcamera yada retrica kullanabilirsiniz.
sozer Üye Bahadir_fb' Alıntı: Zcamera yada retrica kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... z camera çekim kalitesi kötü ücretli alternatiflerde olabilir
Bahadir_fb' Alıntı: Zcamera yada retrica kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... z camera çekim kalitesi kötü ücretli alternatiflerde olabilir
berke690 Üye sozer' Alıntı: z camera çekim kalitesi kötü ücretli alternatiflerde olabilir Genişletmek için tıkla ... Kamera gayet iyi eskisi gibi durma cokme cekmeme vs. Gibi problemleri yok
sozer' Alıntı: z camera çekim kalitesi kötü ücretli alternatiflerde olabilir Genişletmek için tıkla ... Kamera gayet iyi eskisi gibi durma cokme cekmeme vs. Gibi problemleri yok
sozer Üye berke690' Alıntı: Kamera gayet iyi eskisi gibi durma cokme cekmeme vs. Gibi problemleri yok Genişletmek için tıkla ... flaşlı artardaçekimde takılma yapıyordu
berke690' Alıntı: Kamera gayet iyi eskisi gibi durma cokme cekmeme vs. Gibi problemleri yok Genişletmek için tıkla ... flaşlı artardaçekimde takılma yapıyordu
Bilgehan94 Üye Unofficial daki bir çok yenilik daha gelmemiş ama baya stabil duruyo berke690' Alıntı: Denedim kardes art arda evet takiliyor Genişletmek için tıkla ... Flashlı çekimde ard arda çekmek için her çekimden sonra bir kere odaklamanız gerekiyo şimdilik böyle bi çözümü var umarım bu sorunda ortadan kalkar.
Unofficial daki bir çok yenilik daha gelmemiş ama baya stabil duruyo berke690' Alıntı: Denedim kardes art arda evet takiliyor Genişletmek için tıkla ... Flashlı çekimde ard arda çekmek için her çekimden sonra bir kere odaklamanız gerekiyo şimdilik böyle bi çözümü var umarım bu sorunda ortadan kalkar.
baskahmet Üye ParTaa' Alıntı: S4 mini yi sattım kafam rahat (: Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun
oguzxw Üye ParTaa' Alıntı: S4 mini yi sattım kafam rahat (: Genişletmek için tıkla ... Ne aldın yerine ben bi seviyorum bu teli bi sevmiyorum ama okullar kapansın iphone5 im olcak bende rahat etcem galba
ParTaa' Alıntı: S4 mini yi sattım kafam rahat (: Genişletmek için tıkla ... Ne aldın yerine ben bi seviyorum bu teli bi sevmiyorum ama okullar kapansın iphone5 im olcak bende rahat etcem galba
oguzxw Üye ParTaa' Alıntı: Telefonu 400 e sattım lg g3 aldım Genişletmek için tıkla ... Lgg3 cok isiniyo ya başka biseu alsaydın keşke
ParTaa' Alıntı: Telefonu 400 e sattım lg g3 aldım Genişletmek için tıkla ... Lgg3 cok isiniyo ya başka biseu alsaydın keşke
oguzxw Üye ParTaa' Alıntı: Kim diyo onu smsungların yarısı kadar bile ısınma yok Genişletmek için tıkla ... Ben kullandım gördüm normal ekranda bile ısınıyor
ParTaa' Alıntı: Kim diyo onu smsungların yarısı kadar bile ısınma yok Genişletmek için tıkla ... Ben kullandım gördüm normal ekranda bile ısınıyor