baskahmet
Üye
Aynen bi ara yeniden başlattım tel yavaşlıktan ölcek diye korktum neyseki düzeldi5 gön öldü kösöyör röm .s
çift elle dokunmatige bi süre basınca deliriyor bu sorun 4.2.2 de olmuyor kitkat ta başlıyor ve cm kitkatın build.propunu kullanıyor kanımca bu build.propta bir kod dokunmatigi bozuyor
Bende de oluyor oKitkatta Hic denk gelmedim bahsettigin soruna,
Su andada 5.0.2 yüklü test ettim 2-6 ve 10 parmak sorun gorunmuyor.
Bende de oluyor o
Mesela shadow fight oynuyorsun bi süre sonra iki parmakla aynı anda oynayınca dokunmatik felç
Iki parmakla aynı anda sağ alt ve sol alt taraflara basınca bir süre sonra dokunmatik deliriyordu neden acabaBende oyun oynuyorum iki parmak bazen bir saati buluyor sorun yok hicte duymadim ilk defa sizden duyuyorum.
abi dr driving felan oyna sen zaten sendede olur bu telefonu parçalama noktasına geldim ama tek umudum offical lolipop şuanlıkBende oyun oynuyorum iki parmak bazen bir saati buluyor sorun yok hicte duymadim ilk defa sizden duyuyorum.
ve bu sorun 4.2.2 de olmuyor...Iki parmakla aynı anda sağ alt ve sol alt taraflara basınca bir süre sonra dokunmatik deliriyordu neden acaba
abi dr driving felan oyna sen zaten sendede olur bu telefonu parçalama noktasına geldim ama tek umudum offical lolipop şuanlık
ve bu sorun 4.2.2 de olmuyor...
Dr drıvıng sorunlu o arki de de oluyor sorun bütün oyunlarda olmasıabi dr driving felan oyna sen zaten sendede olur bu telefonu parçalama noktasına geldim ama tek umudum offical lolipop şuanlık
ve bu sorun 4.2.2 de olmuyor...
Yalan niye söyleyeyim olm.Ulan varya şu diyişin beni bitiriyo olm olmuştur sen o an elini çekmişsindir töbe töbe ya
her oyunda sorun o ben sık sık oyun oynayan birisiyim bide düşünün halimi
İmkansız Bu Sorunun Olmaması Güldügüme Bakma Sinirden Elim Ayagım Titriyor ZatenYalan niye söyleyeyim olm.
Benim gördüğüm bu inanmana gerek yok
Ben oynuyorum nba jam hiç sorun yokİmkansız Bu Sorunun Olmaması Güldügüme Bakma Sinirden Elim Ayagım Titriyor Zaten
Ulan 4.2.2 De Olmayan Şey 4.4.2 De Nasıl Oluyor Bu Sorun Neden CM'de Oluyor Bide Ulan Of Ya
Zaten Bu Sorun Bula Bula S4 Miniyi Buldu Ya...Ben oynuyorum nba jam hiç sorun yok
Shadow Fight de az oluyor
Diğerlerinde bi sorun yok mostwanted vb
Dediğim gibi benim oynadığım oyunlarda dokunmatik sorunu yok.Zaten Bu Sorun Bula Bula S4 Miniyi Buldu Ya...
Zaten Bu Sorun Bula Bula S4 Miniyi Buldu Ya...
Abi 4.2.2 Versiyonunda Bu Sorun Olmuyor Stable Sürümde Ama Onda Da Kalamam Of Ya Donanımsal Degil Bu Ahmettede Oluyor Yakında O Da Oluyor Der -_-Sorunun Telefonunla ilgili oldugunu dusunuyorum, benim eski nokia cihazimda oluyordu o dedigin ama elim terleyince
Olm nba jam clash ve mostwantedda 200 kere denedim sorun yokAbi 4.2.2 Versiyonunda Bu Sorun Olmuyor Stable Sürümde Ama Onda Da Kalamam Of Ya Donanımsal Degil Bu Ahmettede Oluyor Yakında O Da Oluyor Der -_-
okOlm nba jam clash ve mostwantedda 200 kere denedim sorun yok
Herşeyi çok stabil kullanıyorum ben geçiceksen pişman olmassınofficial cm12.1 kullanan varsa
son durumu nasıl
pusula çalışıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?