berke690
Üye
Cok saolun hocam ama simdi anlamam icin daha acik olmaniz lazimSonnda oldu ya sevindim vallaguncellemeyi ayarlar cm updates bölümünde yapabilirsin
Tekrar wipe yapmaya gerek yok direk ustune kurabilirsiniz
Aynen oyleCok saolun hocam ama simdi anlamam icin daha acik olmaniz lazim. Simdi guncellemeyi recoveryden wipe data\factory reset ve wipe carpation yapmadan install zip diyip kurup system reboot mu yapicaz?
Tamamdir hocam cok tesekkur ederim hersey icinAynen oyle
Cm updates bölümünde romu indir onun kurma secenegi var zaten otomatik de kurabilirsiniz
Rica ederimTamamdir hocam cok tesekkur ederim hersey icin
kardeş cm 12 varmıs sen ne atcan?Sorularim var simdi illaki stock mu lazim yeni surumunu atmak icin cunku bende cm12 var.
Birde recovery menusunun 6.45 versiyonu var olurmu
Arkadaslar snapshot icin gapps paketini nerden bulabilirim link varmi
su nighty nin yanındaki snapshot vardı o ne abi o degilmiCm12 için snapshot cıktımı ki ? Gaps arıyorsun?
su nighty nin yanındaki snapshot vardı o ne abi o degilmi
hmm tamam abiDegıl daha cıkmadı
hmm tamam abi
abi bu google uygulamalarının hepsinin bulundugu gapps varmı ?
tamam abi yinede saolVar ama baktım göremedim.
Arada fark yoktamam abi yinede saol
Sizce nightly son surummu yoksa unofficali mi yukliyim ?
Arada fark yok
Cok sık rom değişiyorsun o yuzden cm12 de kalmiyacagini tahmin ederek istedigini kur derim ben
Bu cm12 otomatik güncelleme iniyor sonra md5 hatası diyor ne yapacam? Tekrar wipe data wipe cache yapmak istemiyorum?Arada fark yok
Cok sık rom değişiyorsun o yuzden cm12 de kalmiyacagini tahmin ederek istedigini kur derim ben
Bu cm12 otomatik güncelleme iniyor sonra md5 hatası diyor ne yapacam? Tekrar wipe data wipe cache yapmak istemiyorum?
Cm12 de 3 hafta filan kaldim yine uzun durdum onda
O yuzden hani bi fark varsa bilerek geciyim dedim
Bn wipe data wipe cache yapmadan yüklemek istiyorum titanium backup vs surekli masraflı oluyor ? Wipe data wipe cache Yapmadan yükleyebiliyor muyuz öyle??
Yükleyebilirsiniz.Wipe cache yaparsanız veriniz gitmez.Wipe data yaparsanız gider.Aynen bende merak ediyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?