ts2000
Üye
Kardes orada bir kod istiyor oraya ne yazmamiz gerekiyor kod olarak…
Onun için Bi tam model adı(GT-I9190 gibi) bide seri no istiyor oda arkadaşın dediği gibi bataryanın atında yazıyor.S/N numarasımı? Eğer oysa bataryanın altında yada ayarlar > cihaz hakkında > durum > seri numarası bölümünü takip et telefonun modelide GT-I9190
Onun için Bi tam model adı(GT-I9190 gibi) bide seri no istiyor oda arkadaşın dediği gibi bataryanın alında yazıyor.
evet.Cm 12 de uygulamalar sürekli hata veriyor özelikle müzik uyg. hatasından bıktım.Bu yüzden orjinale döndüm az öncePeki arkadaslar kesin 4.2.2 ye dönuyor mu sistem ?
4.4.2 yuklemismiydin sen stock kitkatıevet.Cm 12 de uygulamalar sürekli hata veriyor özelikle müzik uyg. hatasından bıktım.Bu yüzden orjinale döndüm az önce
Tavsiyem ayarlara gir telden ordan güzelce bir sıfırlama yap (Tabi önce gerekli yedeğini al) ondan sonra tel yeniden başladığında hiç açmadan kapat bağla (tel açılıcak yenidenbaşlamadan kapat) download moda al pc ye kies ten yükle sorunsuz bir şekilde eski sürüme dönüyor.
yok hayır.CM 12(5.0.2) yüklüydü.söylediğim gibi yaptım kiesle orjinal 4.2.2 ye döndüm .TR versiyonda 4.2.2 en son olduğu için kies direk onu yüklüyor.4.4.2 yuklemismiydin sen stock kitkatı
Odinden de dönebilirsiniz. Ben 4.4.2 yi yükleyip 4.2.2 ye döndünüz sandım yanlış alarm imiş. Ben 25 gündür stock romdayımyok hayır.CM 12(5.0.2) yüklüydü.söylediğim gibi yaptım kiesle orjinal 4.2.2 ye döndüm .TR versiyonda 4.2.2 en son olduğu için kies direk onu yüklüyor.
1 nisan şakasıBugün güncellemeyi yüklerken bir süprizle karşılaştım. Güncelleme ekranında Microsoft amblemi ve Powered by Microsoft yazısı belirdi. Tamam dedikodular vardı ama bu kadar çabuk olması bana çok şaşırtıcı geldi.
Telefon One+ mı acaba?Bugün güncellemeyi yüklerken bir süprizle karşılaştım. Güncelleme ekranında Microsoft amblemi ve Powered by Microsoft yazısı belirdi. Tamam dedikodular vardı ama bu kadar çabuk olması bana çok şaşırtıcı geldi.
Bende sonradan öğrendim ama garanti olsun diye bugünkünede bakıcam1 nisan şakası
İnternetten buldum resmi bilmiyorumTelefon One+ mı acaba?
Bu FMradio eklentisi S3 mini için CM12 ye ekleme şansı nedir acaba arkadaşlar.
ne hatası olduğuun yazarsan sana yardım edebilirler diye düşünüyorumBütün bulduğum gappsları denedim hepsinde aynı hata bir türlü çözemedim lütfen yardımcı olun 10 gündür uğtasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?