Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

biraz önce şöyle bir yazı buldum bu nedir acaba
95 İçin 4.2.2 dönme var fakat 90 için bulunmuyor diye biliyorum bu işlemlerin aynısını yaparsak olurmu hiçbir fikrim yok açıkçası

Konu Sahibi

En son kullandığın stock romu indirip odin ile kurabilirsin.

Konu Sahibi
Odin programinda hangi secenekler isaretli olmasi lazim? Bu arada eski kalintilari silmek sistemde sorun cikartmamasi icin ne yapmak lazim?

Odin açınca hiçbir şey yapmana gerek yok sadece romu seçip start tıkla.
Wıpe yapman yeterli.

cebimci

Üye
STock rom yukle ve root yapma.
bu sekilde yaziyi kaybedebilirsin.
bişey daha sorucam hocam bu rehberdeki numaralara içe dışa aktar ile ulaşabiliyorum fakat mesaj atarken numalara ukaşamıyorum ve kişi arayınca ismi çıkmıyor. bu konuda ne yapabilirim?

tmm hocam yaptım herşey için çok sağolun
ya bu mobil veriyi nasıl kapatıcaz internet sürekli açık kalıyor

Tepkiler: Bahadir_fb ve baskahmet
    Konu Sahibi

Bildirim panelinden mobil veriye tıkla.
Gelen ekranda sağ üst tarafta buton var.

cebimci

Üye
sağolun oldu tsk ederim

Tepkiler: Bahadir_fb

cixx_bg

Üye
Ara guncelleme geliyo.telefon hakkinda kisminda guncelleme kontrol edildiginde indiriliyor fakat nasil kurulacak

cixx_bg

Üye
Oyle kim urasicak tam ayarliyorsun telefonu, ayarlar sifirlaniyor hersey. Uzerine guncelleme yok mu

cixx_bg

Üye
O zaman okey, direk kurucam. Bu guncellemelerde ne iyilestirmeler var nasil ogreniriz. Klavyede sorun var. Bir yazi yazdim diyelim. Bir kac harf hatasi var. O harfe kadar yaziyi silmem gerekiyo msj daki harf hatasini duzeltmem icin. Harfinin yanini tiklayip silmeye kalknca olmuyor. Denediniz mi

Skrkaya

Üye
S.a beyler su klavye ayarinda sizinkinde sorun varmi ben baska klavye ayarliyorum 1 saat gecince eski klavyeye geri donuyor cozumu felan varmi