Aynen bendede vardı o bilmiyorum nasıl oluyo yeni numara kaydeden bile orjinal Roma döndüğünde siliniyorhocam cok tesekkur yukledım mutluyum ama rehber sıkıntı oluyor sım kartı ıce aktar dıyorum ama durmadan numaralar sılınıyour bunun ıcın ne yapabılrım
Cm11 stabil yok knox ta var kitkatka sorarustad cevap verırsen sevınırım ben de stock rom kurulu bı kac defa da cyegonmod kurdum root war artı set warrant yanı knox bu kıtkatta sormuyormus sende soruyormurıca edersem bırde su cyegonenmod 11 kararlı stabıl surumun 4.4.4. lınkını atarmısınmehmet yanlış bılıyosun ben cm 10.2 kararlı surum kuruluydu cok rahatlıkla stoc 4.2.2 ye gectım nede kaldın sen ? cm 10 un 4.3 den 4.2 ye anlamadım senı

rom kurarak geçebilirsiniz ama stock 4.4.2 kurarsanız stock 4.2.2 ye dönüş yok ancak custom rom olarak dönüş oluyorustad cevap verırsen sevınırım ben de stock rom kurulu bı kac defa da cyegonmod kurdum root war artı set warrant yanı knox bu kıtkatta sormuyormus sende soruyormurıca edersem bırde su cyegonenmod 11 kararlı stabıl surumun 4.4.4. lınkını atarmısınmehmet yanlış bılıyosun ben cm 10.2 kararlı surum kuruluydu cok rahatlıkla stoc 4.2.2 ye gectım nede kaldın sen ? cm 10 un 4.3 den 4.2 ye anlamadım senı
Kardeşim uygun recovery yi yüklemen gerek.Yardim edin cwmde rom kurarken hata aliyorum hepsinde ayni
Bu hatayi veriyor. Some chenges failded installation aborted(status) 7 cm10.2 de de ayni hata carbom romdada ayni hata cm11dede ayni hata yardimmm eddiiiinnn lutfen
Cm 11 final çıkmadı daha en son snapshot 12arkadaşlar elinde cm 11 final sürümü olan varmı
Cm 11 final değil son sürümü olsa iyidi resmi sitede cm12 yi indirmeye izin var cm11 kaldırılmışCm 11 final çıkmadı daha en son snapshot 12