Cm11 S4 Mini Android 4.4.1 Kitkat

Sponsorlu Bağlantılar

oparlayan

oparlayan

Üye
Gayet güzel bir rom

Son düzenleme:

alemci06tr

Üye
hocam cok tesekkur yukledım mutluyum ama rehber sıkıntı oluyor sım kartı ıce aktar dıyorum ama durmadan numaralar sılınıyour bunun ıcın ne yapabılrım

reflex

reflex

Üye
    Konu Sahibi
A
hocam cok tesekkur yukledım mutluyum ama rehber sıkıntı oluyor sım kartı ıce aktar dıyorum ama durmadan numaralar sılınıyour bunun ıcın ne yapabılrım
Aynen bendede vardı o bilmiyorum nasıl oluyo yeni numara kaydeden bile orjinal Roma döndüğünde siliniyor

hsynkertik

hsynkertik

Üye
Bn s3 mini icim cm11 kullaniyorum ve rehber konusundada google en mantiklisi ;)

metilus

Üye
cm11 yüklemeyi ayrıntılı anlatirmisin 3.deneyişim olacak ta bu siteden ilk

Son düzenleme:
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
açıkcası ben cm 11 romunu pek beğenmedim orjinal rom daha güzel Türkiye 4.4.2 romu henüz gelmedi panama 4.4.2 yi yükledim telefonu rootladım gereksiz uygulamaları sildim greenifiyide kurdum facebook ve whatsapp dışındaki uygulamaları uyuttum telefon tadından yenmiyor şarjıda yoğun kullanımda bile bir günü rahat çıkarıyor unutmadan android sürümünüzü 4.4.2 ye yükseltince 4.2.2 ye dönüş mümkün olmuyor

papeynk musa

Üye
ustad cevap verırsen sevınırım ben de stock rom kurulu bı kac defa da cyegonmod kurdum root war artı set warrant yanı knox bu kıtkatta sormuyormus sende soruyormurıca edersem bırde su cyegonenmod 11 kararlı stabıl surumun 4.4.4. lınkını atarmısınmehmet yanlış bılıyosun ben cm 10.2 kararlı surum kuruluydu cok rahatlıkla stoc 4.2.2 ye gectım nede kaldın sen ? cm 10 un 4.3 den 4.2 ye anlamadım senı

reflex

reflex

Üye
    Konu Sahibi
ustad cevap verırsen sevınırım ben de stock rom kurulu bı kac defa da cyegonmod kurdum root war artı set warrant yanı knox bu kıtkatta sormuyormus sende soruyormurıca edersem bırde su cyegonenmod 11 kararlı stabıl surumun 4.4.4. lınkını atarmısınmehmet yanlış bılıyosun ben cm 10.2 kararlı surum kuruluydu cok rahatlıkla stoc 4.2.2 ye gectım nede kaldın sen ? cm 10 un 4.3 den 4.2 ye anlamadım senı
Cm11 stabil yok knox ta var kitkatka sorar

hsynkertik

hsynkertik

Üye
Kişiler Hakkında Sıkıntı Cekenler Buyursun

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Odin İle Rom Atmada Sıkıntı Cekenler S3 Mini Videomuz Var S4 Mini İçinde Aynı Yöntem Uygulanıyordu Sanırım

Cm11'e GAPPS NASIL KURULUR VİDEOMUZ :)

BİLGİ VERDİYSEK NE MUTLU

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: reflex
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
rom kurarak geçebilirsiniz ama stock 4.4.2 kurarsanız stock 4.2.2 ye dönüş yok ancak custom rom olarak dönüş oluyor

papeynk musa

Üye
evet kernal uyuşmuyor o zamn

metilus

Üye
Cok guzel ise yaradi

papeynk musa

Üye
Yardim edin cwmde rom kurarken hata aliyorum hepsinde ayni
Bu hatayi veriyor. Some chenges failded installation aborted(status) 7 cm10.2 de de ayni hata carbom romdada ayni hata cm11dede ayni hata yardimmm eddiiiinnn lutfen

nanotex

nanotex

Üye
Yardim edin cwmde rom kurarken hata aliyorum hepsinde ayni
Bu hatayi veriyor. Some chenges failded installation aborted(status) 7 cm10.2 de de ayni hata carbom romdada ayni hata cm11dede ayni hata yardimmm eddiiiinnn lutfen
Kardeşim uygun recovery yi yüklemen gerek.
Odin ile göm bunu upload ettim. S4 mini için tabii ki.

papeynk musa

Üye
deneyecegım eyw kardesım ınsallah ıse yarar :)

kaptan23

kaptan23

Üye
arkadaşlar elinde cm 11 final sürümü olan varmı

olcay 38

olcay 38

Üye
xda linki var mi

Takipçi Satın Al

Üst Alt