TRSweet Üye sane31' Alıntı: Arkadaslar stabileteyimi yukleyeyim yoksa deneyseli mi ????? Genişletmek için tıkla ... Stabil
sane31' Alıntı: Arkadaslar stabileteyimi yukleyeyim yoksa deneyseli mi ????? Genişletmek için tıkla ... Stabil
TRSweet Üye sane31' Alıntı: Eyvallah bide video oynatma sorunu cozuldu mu ? Genişletmek için tıkla ... Face haric evet
sane31' Alıntı: Eyvallah bide video oynatma sorunu cozuldu mu ? Genişletmek için tıkla ... Face haric evet
TRSweet Üye sane31' Alıntı: Eyvallah saol bana instagram icin lazim.video oynatma Genişletmek için tıkla ... İnstagran calisiyor baktim
sane31' Alıntı: Eyvallah saol bana instagram icin lazim.video oynatma Genişletmek için tıkla ... İnstagran calisiyor baktim
sane31 Üye süper o zaman cm12 nden recoveryle yüklenmiyo bi sorun mu var ? ben yükleyemiyorum da arkadasşalr cok ail yardım edermisiniz yukleme esnasında no md5 file found hatası alıyorum ne yapmalıyım ve roota gidiyo malesef yuklerken yardım edecek yok mu yaa
süper o zaman cm12 nden recoveryle yüklenmiyo bi sorun mu var ? ben yükleyemiyorum da arkadasşalr cok ail yardım edermisiniz yukleme esnasında no md5 file found hatası alıyorum ne yapmalıyım ve roota gidiyo malesef yuklerken yardım edecek yok mu yaa
galata7788 Üye Durmuş öcek' Alıntı: S.a paylasim ocin tesekkurler bi sorum olacak ext4 e nasil gecilecek Genişletmek için tıkla ... wipe kısmından system'ı işaretle change fs'ye tıkla ve ext4'ü seçip onayla
Durmuş öcek' Alıntı: S.a paylasim ocin tesekkurler bi sorum olacak ext4 e nasil gecilecek Genişletmek için tıkla ... wipe kısmından system'ı işaretle change fs'ye tıkla ve ext4'ü seçip onayla
galata7788 Üye sofff' Alıntı: Arkadaşlar radyo için APK dosyası mevcutmu acaba Genişletmek için tıkla ... Malesef sane31' Alıntı: Yaa arkadaslar no md5 file found hatasi vermez dimi bu surum ? Genişletmek için tıkla ... Ben yükledim hiçbir sorun yok (Yükleme aşamasında) Çalışmayanlar: PC bağlantısı, video çekimi
sofff' Alıntı: Arkadaşlar radyo için APK dosyası mevcutmu acaba Genişletmek için tıkla ... Malesef sane31' Alıntı: Yaa arkadaslar no md5 file found hatasi vermez dimi bu surum ? Genişletmek için tıkla ... Ben yükledim hiçbir sorun yok (Yükleme aşamasında) Çalışmayanlar: PC bağlantısı, video çekimi
sane31 Üye Gecen yukleme esanasinda surekli no md5 file found hatasi aliyordumaliyordum da Bi yardim ediverrin be arkadaslar
Gecen yukleme esanasinda surekli no md5 file found hatasi aliyordumaliyordum da Bi yardim ediverrin be arkadaslar
TRSweet Üye galata7788' Alıntı: Cm12 güncelleme geldi. Tema motoru eklendi. Genişletmek için tıkla ... Face video calisiomu ?
galata7788' Alıntı: Cm12 güncelleme geldi. Tema motoru eklendi. Genişletmek için tıkla ... Face video calisiomu ?
galata7788 Üye sane31' Alıntı: Gecen yukleme esanasinda surekli no md5 file found hatasi aliyordumaliyordum da Bi yardim ediverrin be arkadaslar Genişletmek için tıkla ... Dosya hatalı inmiştir kendim yükledim çünkü. Tekrar indirmeyi dene. ßy-K@@N' Alıntı: Face video calisiomu ? Genişletmek için tıkla ... Şimdi denedim evet çalışıyor
sane31' Alıntı: Gecen yukleme esanasinda surekli no md5 file found hatasi aliyordumaliyordum da Bi yardim ediverrin be arkadaslar Genişletmek için tıkla ... Dosya hatalı inmiştir kendim yükledim çünkü. Tekrar indirmeyi dene. ßy-K@@N' Alıntı: Face video calisiomu ? Genişletmek için tıkla ... Şimdi denedim evet çalışıyor
TRSweet Üye galata7788' Alıntı: Dosya hatalı inmiştir kendim yükledim çünkü. Tekrar indirmeyi dene. Şimdi denedim evet çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Oh be
galata7788' Alıntı: Dosya hatalı inmiştir kendim yükledim çünkü. Tekrar indirmeyi dene. Şimdi denedim evet çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Oh be
majes2008 Üye Beyler ben recovery mod da instal kısmına giriyorum hafıza kartını okumuyor nasıl hallederim