sane31 Üye Tamam. Deniyecegim kirmizi yazi gelirse ne yapcaz Bide freedom sorunu var naail.cozulur bu sorun yaa
galata7788 Üye sane31' Alıntı: Anladim freedom isi ne olucak.ni bilgin var mi ? Genişletmek için tıkla ... Hiç bir fikrim yok malesef Cm12 güncellendi. Usb bağlantısı artık çalışıyor (benim sayemde )
sane31' Alıntı: Anladim freedom isi ne olucak.ni bilgin var mi ? Genişletmek için tıkla ... Hiç bir fikrim yok malesef Cm12 güncellendi. Usb bağlantısı artık çalışıyor (benim sayemde )
barbar_355 Üye s.a dostlarım benim söyle bi sorunm var yazılım mükemmel hersey iyi ama bnm sensor arızalı arama yaptıgım anda ekran kapanıyo orjinal yazılımda kapatabiliyordum sensoru bunda nasıl kapatabılırım bana yardım edin lütfennn
s.a dostlarım benim söyle bi sorunm var yazılım mükemmel hersey iyi ama bnm sensor arızalı arama yaptıgım anda ekran kapanıyo orjinal yazılımda kapatabiliyordum sensoru bunda nasıl kapatabılırım bana yardım edin lütfennn
yami0064 Üye ßy-K@@N' Alıntı: Bencede erken ama sadece arama mesaj için kullanırım diyosan tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... ben telefonda haber okurum mesajlasirim ( sms, whatsapp) arama yaparm baska dokunma. yüklesem sarj yonunden falan stabil mi ?
ßy-K@@N' Alıntı: Bencede erken ama sadece arama mesaj için kullanırım diyosan tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... ben telefonda haber okurum mesajlasirim ( sms, whatsapp) arama yaparm baska dokunma. yüklesem sarj yonunden falan stabil mi ?
barbar_355 Üye en son gelen yazılımda karsıdan gelen aramalar gorunmuyor arkadaslar telefon calıyor ama bildirim ekranı gelmiyor bilginize
en son gelen yazılımda karsıdan gelen aramalar gorunmuyor arkadaslar telefon calıyor ama bildirim ekranı gelmiyor bilginize
galata7788 Üye 2 hafta içinde günlük kullanıma uygun sürüm yayınlanacakmış (Maclaw öyle diyor yani novafusion). Beklemenizi tavsiye ederim
2 hafta içinde günlük kullanıma uygun sürüm yayınlanacakmış (Maclaw öyle diyor yani novafusion). Beklemenizi tavsiye ederim
byAndroid Üye galata7788' Alıntı: 2 hafta içinde günlük kullanıma uygun sürüm yayınlanacakmış (Maclaw öyle diyor yani novafusion). Beklemenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Günlük kullanıma uygun olana dek fusionkatv4 e devam
galata7788' Alıntı: 2 hafta içinde günlük kullanıma uygun sürüm yayınlanacakmış (Maclaw öyle diyor yani novafusion). Beklemenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Günlük kullanıma uygun olana dek fusionkatv4 e devam
galata7788 Üye byAndroid' Alıntı: Kullanan varsa görüşlerini isteriz Genişletmek için tıkla ... Bu sabah yükledim hatalar hala aynı ve şarj süresi daha da azalmış bence yüklemeyin arkadaşlar.
byAndroid' Alıntı: Kullanan varsa görüşlerini isteriz Genişletmek için tıkla ... Bu sabah yükledim hatalar hala aynı ve şarj süresi daha da azalmış bence yüklemeyin arkadaşlar.
reloqram Üye Beyler yeni güncellemeyi(Lollipop 5.0.2 (CyanogenMod 12.0) 20150221 stable) odin ile kurdum gapps yükledim "mesajlaşma" uygulamasını acınca durduruldu diyor deneyen varmı
Beyler yeni güncellemeyi(Lollipop 5.0.2 (CyanogenMod 12.0) 20150221 stable) odin ile kurdum gapps yükledim "mesajlaşma" uygulamasını acınca durduruldu diyor deneyen varmı
galata7788 Üye reloqram' Alıntı: Beyler yeni güncellemeyi(Lollipop 5.0.2 (CyanogenMod 12.0) 20150221 stable) odin ile kurdum gapps yükledim "mesajlaşma" uygulamasını acınca durduruldu diyor deneyen varmı Genişletmek için tıkla ... google messenger uygulamasını kullan onda sıkıntı çıkmıyor
reloqram' Alıntı: Beyler yeni güncellemeyi(Lollipop 5.0.2 (CyanogenMod 12.0) 20150221 stable) odin ile kurdum gapps yükledim "mesajlaşma" uygulamasını acınca durduruldu diyor deneyen varmı Genişletmek için tıkla ... google messenger uygulamasını kullan onda sıkıntı çıkmıyor
reloqram Üye galata7788' Alıntı: google messenger uygulamasını kullan onda sıkıntı çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi çalıştı
galata7788' Alıntı: google messenger uygulamasını kullan onda sıkıntı çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi çalıştı