Türe
Üye
[CM10.1|4.2.2] JellyBeer-v4.20 [Hybrid]
-Romu
-Google Uygulamalarını buradan indirin.
-Google uygulamalarını ve rom dosyalarını sd kartınıza ( ya da telefon hafızanıza ) kopyalayın.
-Ses artırma + Menü tuşu + Güç butonuna cwm boot ekranı gelene kadar basılı tutun.
-Cwm menüsünden sırasıyla wipe data , wipe cache , wipe dalvik cache , System format seçeneklerini yapın.
---->>> Not :Yukarıdaki uygulayacağınız son madde ile telefondaki verilerinizi kaybedeceksiniz.
-Dosyalarınızı bulduktan sonra öncelikle rom dosyanızı daha sonrada Gapps dosyasını flaşlayınız.
-Yüklemelerin ardından ana boot ekranına gelerek tekrar wipe cache ve wipe dalvik cache yapın.
-Reboot system now'a tıklayarak telefonunuzu yeni flaşladığınız romu kullanmak üzere yeniden başlatın.
Anlatım ve konu bana aittir. Emeğe saygı gösterelim.
Eğer bir sorunuz ya da anlamadığınız yer varsa bu konu altında ya da pm üzerinden sorabilirsiniz.
İyi Forumlar
UYARI ! : Bu işlem sırasında oluşacak hata ve hatalardan tarafım sorumlu değildir. Tüm sorumluluk size aittir.__________________________________
UYARI ! :Bu işlem için cihazınızda root erişiminin açık olması gerekmektedir. Eğer cihazınız rootlu değilse ;
-Buradan root dosyasını indirin.
-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
videoyu izleyerek cihazınızı rootlayın._______________________________________________________________________
---->>>Bu rom 4.2.2 sürümü üzerine kuruludur.<<<----
indirin.-Google Uygulamalarını buradan indirin.
-Google uygulamalarını ve rom dosyalarını sd kartınıza ( ya da telefon hafızanıza ) kopyalayın.
-Ses artırma + Menü tuşu + Güç butonuna cwm boot ekranı gelene kadar basılı tutun.
-Cwm menüsünden sırasıyla wipe data , wipe cache , wipe dalvik cache , System format seçeneklerini yapın.
---->>> Not :Yukarıdaki uygulayacağınız son madde ile telefondaki verilerinizi kaybedeceksiniz.
Yedekleme yapmanız önerilir.
-Ardından install zip from sd card seçeneğine girip dosyalarınızı nereye attıysanız o doğrultuda install zip form internal sdcard ya da install zip form external sd card seçeneğini seçiniz.
-Dosyalarınızı bulduktan sonra öncelikle rom dosyanızı daha sonrada Gapps dosyasını flaşlayınız.
-Yüklemelerin ardından ana boot ekranına gelerek tekrar wipe cache ve wipe dalvik cache yapın.
-Reboot system now'a tıklayarak telefonunuzu yeni flaşladığınız romu kullanmak üzere yeniden başlatın.
Anlatım ve konu bana aittir. Emeğe saygı gösterelim.
Eğer bir sorunuz ya da anlamadığınız yer varsa bu konu altında ya da pm üzerinden sorabilirsiniz.
İyi Forumlar

yalnız bir sey soracağım benim sürüm 4.1.2 rootlu.Yapabilir miyim bu işlemi ?