[CM10.1|4.2.2] JellyBeer-v4.20 [Hybrid]

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
[CM10.1|4.2.2] JellyBeer-v4.20 [Hybrid]
UYARI ! : Bu işlem sırasında oluşacak hata ve hatalardan tarafım sorumlu değildir. Tüm sorumluluk size aittir.

UYARI ! :
Bu işlem için cihazınızda root erişiminin açık olması gerekmektedir. Eğer cihazınız rootlu değilse ;

-
Buradan root dosyasını indirin.

- videoyu izleyerek cihazınızı rootlayın.

Yükleme Talimatları :

-Romu indirin.

-Google Uygulamalarını buradan indirin.

-Google uygulamalarını ve rom dosyalarını sd kartınıza ( ya da telefon hafızanıza ) kopyalayın.

-Ses artırma + Menü tuşu + Güç butonuna cwm boot ekranı gelene kadar basılı tutun.

-Cwm menüsünden sırasıyla wipe data , wipe cache , wipe dalvik cache , System format seçeneklerini yapın.

---->>> Not :Yukarıdaki uygulayacağınız son madde ile telefondaki verilerinizi kaybedeceksiniz.
Yedekleme yapmanız önerilir.

-Ardından install zip from sd card seçeneğine girip dosyalarınızı nereye attıysanız o doğrultuda install zip form internal sdcard ya da install zip form external sd card seçeneğini seçiniz.

-Dosyalarınızı bulduktan sonra öncelikle rom dosyanızı daha sonrada Gapps dosyasını flaşlayınız.

-Yüklemelerin ardından ana boot ekranına gelerek tekrar wipe cache ve wipe dalvik cache yapın.

-Reboot system now'a tıklayarak telefonunuzu yeni flaşladığınız romu kullanmak üzere yeniden başlatın.

Anlatım ve konu bana aittir. Emeğe saygı gösterelim. :polis:

Eğer bir sorunuz ya da anlamadığınız yer varsa bu konu altında ya da pm üzerinden sorabilirsiniz.

İyi Forumlar
:bye2:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

- - - Eklendi - - -

Konu düzenlendi.

networkkid

Üye
Pardon bu rom Samsung Galaxy S3 Mini gt-i8190 için geçerli midir?

networkkid

Üye
Teşekkürler. Peki S3 Mini için bunun gibi bir rom varmı acaba?

Joker

Joker

Emekli Yönetici
teşekkürler süleyman :oke: yalnız bir sey soracağım benim sürüm 4.1.2 rootlu.Yapabilir miyim bu işlemi ?

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Tamam pcye geçince deniycem :)

- - - Eklendi - - -

Google uygulamalarını indiremedim :hmmm

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Baktım ve kendi telefonum için bir bölüm göremedim. Rica etsem eğer işin yoksa sen bakabilir misin? Şimdiden teşekkür ederim.

Sizin cihazıniz için cm tabanli rom yok malesef. Yani bu gorseldeki romlar sizin cihazinizi desteklemiyor.

• Beğen
Tepkiler: Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Süleyman rom olarak v4.0 olanı indirdim google uygulamalarınıda indirdim önce romu attım sonra uygulamaları değiştirilsinmi diye bir soru geldi ne yapayım ?

- - - Eklendi - - -

karta kopyalama yani

- - - Eklendi - - -

flashlama işlemi nasıl oluyor :hmmm harbiden android cahiliyim yahu

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Süleyman rom olarak v4.0 olanı indirdim google uygulamalarınıda indirdim önce romu attım sonra uygulamaları değiştirilsinmi diye bir soru geldi ne yapayım ?

- - - Eklendi - - -

karta kopyalama yani

- - - Eklendi - - -

flashlama işlemi nasıl oluyor :hmmm harbiden android cahiliyim yahu

Google a galaxy s3 rom yükleme videolu anlatım yaz benim dediklerimi anlamadiysan :)

networkkid

Üye

Sizin cihazıniz için cm tabanli rom yok malesef. Yani bu gorseldeki romlar sizin cihazinizi desteklemiyor.

İşin şakası Galaxy S3 Mini' yi adamdan saymıyorlar :ehe :ehe :ehe :ehe Ama gerçekten buna göre rom çıkartmayacaklar mı?

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
uqurykn

uqurykn

Üye
bu rom un özellikleri nedir sade cm 10 mu var ıçınde

Üst Alt