CM 9 Rom Yükledim Ama CM 10.1 Daha mı İyi ?

Sponsorlu Bağlantılar

master6699

master6699

Üye
    Konu Sahibi
CM 9 Rom Yükledim Ama CM 10.1 Daha mı İyi ?
Beyler sorun çıkarmayan güzel rom cm9 diye önerdiler onu yükledim ama cm 10.1 de merak ediyorum daha mı iyi nasıl bilen var mı?

reaurora

reaurora

Üye
cm10.1 unofficial kurdum galaxy gio cok kastigi ve cok batarya tukettigi icin cm7 e dondum. ama bu unofficial ve telefonda gio ydu.

Emrebali05

Emrebali05

Üye
merhaba ben galaxy mini kullanıyorum ve cm10.1 gayet iyi çalışıyor hiçbir sorunu yok cm9 cm10.1e göre daha düşük tabi bazı özellikler cm9da yok sana tavsiyem stabil cm10.1 bulabilirsen yükle

stoch94

Üye
Bence her yeni çıkan cm bir öncekinden daha iyi oluyor.Cm 10.1 stabil sürüm yüklemeni tavsiye ederim:oke:

yunus486

yunus486

Üye
Cm7 oldukça stabil ve cm7 nin modlanmış halini bulabilirsen hem stabillik hemde görsellik elde etmiş olursun tavsiyemdir

master6699

master6699

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonum galaxy w surekli oyun oynayan biriyim bu yuzden rom yukledim kasmasin diye ama cm9 da oyunlarin bazilari kasiyor cm10.1 de kasmaz mi sizce?

Dampierre

Dampierre

Üye
S2 de Cm10.1 gayet iyi. Ama ben MIUI kullaniyorum su siralar.

melankolik ali

melankolik ali

Üye
Benim telefonum galaxy w surekli oyun oynayan biriyim bu yuzden rom yukledim kasmasin diye ama cm9 da oyunlarin bazilari kasiyor cm10.1 de kasmaz mi sizce?
cm9 rc2 ve yoon kernel wonder için en hızlı sistemdir. ama stabil değildir hatalarla cok karsılasırsın. cm10.1 beta 3 oldukça stabildir sorun yapmaz

Invoke

Invoke

Üye
10.1 tabiki daha iyi. Yalnız telefonun için var mı, unofficial mı kuracaksın? Telefondan telefona değişir stabilliği. Onun için şu telefonu kullanıyorum. Kullanan arkadaşlar cm 10.1 hakkında ne düşünüyorsunuz, şeklinde bir soru daha uygun olur.

Çok fark olmaz. Adreno 205 sonuçta, bir yere kadar.

Üst Alt