sürümler genellikle günlük güncellenmektedir. Bazı günlerde güncellenen dosyalarda çeşitli hatalar olabilir. Bu nedenle, sabredip bir sonraki günün olmasa ilerleyen günlerin güncellemelerini indirip kurmanız sorunu ortadan kaldıracaktır umarım.
Ben, S4 GT-I9505 telefonuma cyanogenmod 13'ün uygun dosyasını indirip 6.0.1 yükledim. arayüz, kullanım, hız, özellikle uygulama yüklemeden sonraki erişim izinlerini sınırlama özelliği çok hoş, ama belleğe ve sd karta yazma izni vermedi sanki, yinede bir kere yükleyip gördükten sonra insanın hoşuna gidiyor bu sürüm
bliss romun equalizeri cynagenmoddakinden daha guzel ya. bass hzsinin degismesi cok hos. ayni programi yuklemeye calistim ama kullanilmiyor acinca muzik calismiyor ilginc..
saatlerde hala bozuk.
bendeki bliss romda ekran kapandiktan sonra noluyosa ekrani acamiyom sonra bir ara kendi geliyo
aicp 11 yükledim rahat ettim hiçbir sorun yok pil konusundada diğerlerine göre oldukça iyi 1 günü rahat çıkarıyor. en son 2sa47dk ekran süresi ve 20 saat kullanım aldım.
aicp 11 yükledim rahat ettim hiçbir sorun yok pil konusundada diğerlerine göre oldukça iyi 1 günü rahat çıkarıyor. en son 2sa47dk ekran süresi ve 20 saat kullanım aldım.