karasubasi
Üye
temizleme dedigin wipe data yada stock rom filan ise kernelde buna gerek yok.Arkadaşlar bi sorum olacak sitenin birinde dmod a uygun bi karnel buldum ama diğerini sıfırlamadan üstüne flashladım ... diğerini temizleyip yapsaydım daha mı iyi olurdu acaba ... bide bu karnel temizleme dosyası her model için değişiyomu s3 mini için olanını nette bulamıyorum s3 modeli için var sadece .... cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ...
temizleme dedigin wipe data yada stock rom filan ise kernelde buna gerek yok.
telefonuna uygun kerneli bul yukle baska telefonun kernelini yuklersen cozulemicek sistem hatalarina mahruz kalabilirsin
cm 11 daha betaYok zaten uygun karnel yükledimde demek istediğim şu karneller ne gibi eetki eder ... mesela s3 mini için golden karnel var . Bunlar telin şarz süresini uzatabilirmi acaba ... cevabın için teşekkürler ...Ha bide arkadaşlar maclaw cm 11 yayınlamış android 4.4 tabanlı ... deneyenler varsa bilgilendirirseniz size zahmet...
aynenBerbat ne arama var ne kamera calisiyor
güncelleme gelicek merak etmeyin cm 11 eHımm tamam arkadaşlar sağolun ..
Gelsede tam sitabiliteyi yakalayamıyoruz ki yagüncelleme gelicek merak etmeyin cm 11 e
en güzeli stock zatenGelsede tam sitabiliteyi yakalayamıyoruz ki ya
Stock yetersiz benceen güzeli stock zaten
hayır cok güzel ne fark var anlamıyom ben siziStock yetersiz bence
stock sorunsuz ama cok fazla gereksiz uygulama var bence cm10.2 de guzel tam istedigim gibi ama illakk bi sorun cikiyo ne yapsak sasirdik keske samsung 4.3 yada 4.4 versede ugrasmasak kullansak tertemizcehayır cok güzel ne fark var anlamıyom ben sizi
bunlar cm ye kolay kolay eklenmez cunku gereksiz herseyi siliolar stabillik icin zaten bu ozellikler kiseye gore degisiyo mesela ben daha 3g gorusme yapmadim ihtiyacta duymuyorum ama bazi kisilerde neredyse tum gorusmeleri 3g yapiyo burda secim kisiye kalmis 3g mi onemli cm sevginmi onemli vs sana kalmis .dArkdaslar bu cyanogende telefonun ozelliklerini destekleyen seyler olsa yuklyecem yok iste bunlar 3g görüşme ve radyo
cm romu bu o yuzden dmodda fark yok yapi jb yapisi sirf gorunum icin omaclaw sürekli aynı şekilde yapıyo romlarını ve ınsanları cok sıkıyo dmod gibi bi rom yapsa yada değişik değişik bizde sıkılmasak
olsun touchwiz çok daha güzelcm romu bu o yuzden dmodda fark yok yapi jb yapisi sirf gorunum icin o
apk sinii al cm ye yukle veya xda da touchwiz 5×4 var onu indir yukle vs cagresi var yani sadece o iseolsun touchwiz çok daha güzel
biliyorum fakat dmoddaki gibi kaliteli olmuyoaraç çubuğu falanapk sinii al cm ye yukle veya xda da touchwiz 5×4 var onu indir yukle vs cagresi var yani sadece o ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?