Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motorola Atrix 4GCm 10.1(android 4.2) For Atrix
Sponsorlu Bağlantılar
romans78
Üye
Hiç bir kernel de hdmı çalışmıyor galiba değil mi? şarj 5 ocal takind e15 saat gidiyor en fazla.kamera uygulaması yukardaki ile değiştirince flah çalıştı.yalnız bluetoo ile ilgil açma dışında ayar göremedim.şimdilik reset olayı olmadı.
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Atrics de çalışıyor hdmi
romans78
Üye
netoop yüklediğimde bu kernel desteklemiyor hdmı diye uyarı verdi.sen nasıl bağladın hocam
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Ben bağlamadım ama bağlayanlar var xda da onlar demişti
romans78
Üye
cm7 de nebtop programı ile kolay bağlanıyordu.4.2.2 de nebtop load dediğinde kernel desteklemiyor diyor.acaba kullananalar nasıl becerdi?
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Kardeş cm10.1 desteklemiyor atrics destekliyor dedim ya
Merhaba arkadaşlar bu kameradan muzdaribim bir yolu yok mu 4.4'un kamerası falan diyorsunuz nasıl yuklenıyor o
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
3 sayfa öncesine git
sempatikhukukcu
Üye
bu googple playdaki ugulamların apksını bilgisayara yukleme sansımz var mı direkt telefona ındırmeden bilgisayara indirip usb ile atmakıstıyorum da oyunlar oluorda programlar ıcn site var mı ?
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Maxicep apkmania da iyidir
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Black mart da olabilir
UpOneTR
Üye
Aptoide de güzel
Direk telefona APK yüklüyo bulamayacağın uygulama yok
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Evet aptoidde iyi
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Dün yeni bir kernel geldi ama bunu paylaşmadım test içindi xda da biri denemiş 24 saat boyunca donma reboot ve sinyal kesilmesi olmadı diyor sizde bi deneyin isterseniz